Hogyan kezdemenyezzek beszelgetest?
Figyelt kérdés
Uj suliba kerultem, es van egy fiu aki tetszik. De meg egy szot sem valtottam vele. Nem tudom mit tudnek neki mondani, vagy mivel tudnek hozza szolni. De egyebkent az nagyon rossz jel, ha nem nez ram? Pl oran osztania kellett lapot, es ugy adta oda, hogy elfordult kozben. Vagy odamentunk hozza a baratnommel, es mind a ketten beszeltunk, de ram meg csak ram sem pillantott. Gondolom ez nagyon rossz jel, ugye? Koszonom :Dszept. 8. 17:51
1/4 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Gondolom osztálytársak akkor.
Barátkozást jelöltél meg kategóriának, de ha hetero lány vagy, akkor gondolom többet is szeretnél tőle, akár idővel.
szept. 8. 17:53
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, bocsi. Csak elobb baratkozni szeretnek, ezert nem voltam benne biztos, hogy mit kene megjelolnom.
szept. 8. 17:56
3/4 anonim válasza:
Még az év eleje van, majd kialakulnak a barátságok, kapcsolatok.
Ha lesz közös kapocs, feladat...bármi, akkor összejöhet könnyen.
szept. 8. 17:58
4/4 anonim válasza:
Figyeld meg, hogy másokkal hogyan viselkedik. Van, aki sokkal nyitottabb azzal, aki tetszik neki, más meg éppen ellenkezőleg, ridegebbé válik, hogy leplezze a vonzalmát/zavarát. Megpróbálhatsz valamilyen dologban segítséget kérni tőle, vagy ha látod, hogy valamelyik tantárgyban nagyon jól teljesít, és téged is érdekel az a tárgy, akkor megjegyezheted neki, hogy "látom, hogy jó vagy matekból, akármiből, mit szeretsz benne a legjobban?", esetleg ha beszél valamilyen zenéről, filmről, akkor te is hozzászólhatsz, hogy "ez nekem is tetszik". Szóval próbálj valamilyen közös pontot keresni. De ha esetleg mégsem jön össze, ne keseredj el, rengeteg fiú van még a világon.
szept. 8. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!