Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek lenne kedve barátkoz...

Valakinek lenne kedve barátkozni velem?

Figyelt kérdés

Egy 19 éves fiú vagyok, Budapesten élek. Jelenleg még tanulok, az utolsó évem húzom a tehcnikumbam.

Amiket szeretek csinálni:

-sétálgatni

-enni/inni

-biciklizni

-főzni

-játszani

-kutyámmal foglalkozni

Csak ahogy teltek az évek, a jó barátaim vagy le buktak a suliban, vagy elmentek, a többiekkel nem igen jövök ki jól, így kevés barátom van, jó lenne megismerni úi arcokat. Mesélhetek még többet magamról, privát üzenet formában.

szept. 3. 21:39
 1/6 anonim válasza:
Nekem az működött mindig barátkozásnál, ha volt valami közös szenvedély. Szóval ha neked pl a bicikli ez, akkor lehet annak mentén lehet. pl ilyen programokra elmenni. és akkor ott azt csinálod amit szeretsz, és többiek is és akkor jobb eséllyel jól érzitek magatokat együtt, lesznek közös élmények stb. De persze a barátság ritka dolog, ritkán jön össze, de nekem ezekből lettek néha.
szept. 3. 22:49
 2/6 anonim válasza:

Nekem van!

Kellenek a közös pontok, ebben 1-esnek igaza van, de évek távlatából nézve sosem azon múlott nálam egy barátság, kinek milyen hobbija van. Az a legfontosabb, hogy emberileg kijövünk, jól érezzük magunkat egymás társaságában, és persze lehet közös dolgokat csinálni. Nem kell extra nagy dolgokra gondolni, az apró dolgok sokszor többet jelentenek.

Én is hasonló helyzetben vagyok, mint a kérdező. Nekem szimpatikus, amit írsz :)

szept. 4. 10:24
 3/6 anonim válasza:
Ha szeretnel irj, en szivesen baratkoznek 😊
szept. 4. 14:02
 4/6 anonim válasza:
Túra/utazótársat keresek. Valaki?
szept. 5. 15:39
 5/6 anonim válasza:
Ismerkednék.f
szept. 5. 18:30
 6/6 anonim válasza:
írj ha gondolod, szívesen megismernélek
okt. 3. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!