Valakinek lenne kedve barátkozni?
Figyelt kérdés
Én egy scene fiú vagyok, scene zenét régóta hallgatok, de kinézetemben csak pár hónapja vagyok scene-nek mondható. Ha valakinek van kedve, írjon nyugodtan. :]
16/D
aug. 27. 01:12
1/5 anonim válasza:
Mi az a scene? Az emó egyik ágazata?
aug. 27. 01:19
2/5 A kérdező kommentje:
A scene-ek külsőre hasonlóak lehetnek, mint az emok, de két külömböző stílus. A scene zene egészen más, mint az emo, és mentalitásban is különböznek. Az emo az emo zenén, és az érzékenységen alapul(az emo az angol emotional azaz érzékeny/érzelmes szóból ered), a scene pedig (szintén) scene zene alapú, illetve, hogy meg mered mutatni, hogy más vagy. (Nyilván az öltözködés is fontos)
Ha megjelenésben érdekel a külömbség, akkpr pedig keress rá.
aug. 27. 01:38
3/5 anonim válasza:
Köszi a választ Kérdező 🙌
aug. 27. 01:46
4/5 anonim válasza:
*Különbség KülöNb-ség
szept. 11. 19:31
5/5 anonim válasza:
Szius! ^w^ Én nem scene hanem emo vagyok inkább, de a scene zenét is nagyon bírom. Írtam. 17l
szept. 14. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!