Hozzám hasonló, bulizni, lazulni vágyó barátokat keresek, van itt ilyen fiatal?
Azt kell rólam tudni, hogy nagyon szeretek bulikba járni, szivesen ismernék meg olyan embereket, akik partnerek lennének ebben, és hetente-ķéthetene egyszer ráérnének. A barátság persze nem csak a bulizásról szólna de az lenne az egyik fő összetartó erő ereje a barátságnak. Voltam már egy pár techno, rave partyn, szóval nálam főleg az ilyen bulik a prioritások.(szeretem a szétcsúszást, már ha értitek ^^) Jó társaság vagyok, imádom a zenét, a zenének élni, és szivesen megélném ezt jó barátokkal. Költözés miatt el kellett szakadni az előző baráti társaságomtól, akikkel bulizgattam, szóval van tapasztalatom benne, milyen jó ha az ember benne van egy ilyenben.
Kérlek csak az írjon, aki vevő egy ilyen barátságra, ha többen leszünk, akkor összedobok egy csoportot, legjobb ha ilyen 15-40 év közötti korosztály írna, de bárki, aki ilyen beállítottságú, és esetleg keres egy bulis csapatot, akikkel igazán el tudja engedni magát és ki tudja engedni a gőzt, az írjon rám, és megdumáljuk akkor!😁
Örülnék ha összejönne egy ilyen csoport, és lennénk legalább hárman
!!Nem párkapcsolatot, és nem szex társat keresek, ez a kiírás egyáltalán nem arra irányul!!
A cél egy baráti társaság kialakítása, a fent leírtakra épülve leginkább. Nemtudom összejön-e, de reménykedek😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!