Lenne valaki aki őszintén szeretne ismerkedni, szívesen barátkozna?
Először is ahelyett, hogy egy hosszas kisregényt írjak a hobbijaimról, érdeklődési köreimről, azokról a dolgokról amiket szeretek, meg a tulajdonságaimról, jellemzőimről, személyiségemről fecsegjek, inkább ezekről a fontosabb és lényegesebb velem kapcsolatos információkról írnék, hogy tényleg tudd milyen is vagyok, ha netán szívesen elkezdenél majd velem írni:
(Nem csak pár mondat🥲):
–Az égvilágon semmi értelme írniuk nekem alkalmi, meg rendszeres $z€×partnert keresőknek, már nem egyszer írt nekem $z€× partnereket kereső ember érthetetlen módon, és természetesen "barátság extrákkal" dologból sem kérek, köszönöm. (És rendes párkapcsolatot sem keresek jelenleg.)
–Nyilván találkoztam már nem egy LMBTQ+ ellenes emberrel is itt, úgyhogy olyasvalakikkel szeretnék barátkozni akik elfogadóak és nem ítélnek el engemet csak azért, mert én nem vagyok ciszhet. Viszont olyan szánalmasan nevetséges személy se írjon nekem aki nem heteroszexuális, de csak a ciszneműséget fogadja el és a transzneműeket elítéli, és olyan se aki nem cisznemű viszont ellenben eszméletlen módon a heteroszexualitáson kívül más irányultságokat elítél. Részletesebben, konkrétabban nem írok magammal kapcsolatban ebben a témában, aki elfogadja és nem ítéli el a nem cisznemű és/vagy nem heteroszexuális embereket, az engemet is el fog fogadni, és bármilyen nemű és irányultságú is vagyok nem fog tőlem undorodni és nem fog emiatt borzasztó embernek gondolni és vélni csak ezek miatt, miközben nem is ismer milyen ember is vagyok én valójában.
–Ne legyen semmilyen tabu téma se köztünk, nem bírom az olyat aki például a politikával vagy vallásokkal kapcsolatban teljesen elzárkózik és nem hajlandó a másiktól egy szót sem hallani semmi olyanról ami ellenkezik az ő vallásával, világnézetével, nézőpontjával. Nem szeretem a szűklátókörűséget, és az olyant, aki másról nem akar hallani, csak a sajátjáról fogad el beszédeket és azt akarja, hogy csak "tartsd tiszteletben az enyémet, és akkor én is tiszteletben tartom a tiédet", nálam az ilyen nagyon nem működik. Nem szeretem, ha akár bármi más dolgot illetően is van olyan aki nem kíván egy szót sem ejteni bizonyos témákról, pedig, ha akarna és hajlandó lenne az adott témáról is beszélhetnénk. Szóval széleslátókörű, a új dolgokra nyitott, tabu témát nem ismerő személyekkel tudok igazán jól kijönni. Ezotériát, okkultizmust, sátánizmust hívő emberekkel nem biztos, hogy ki tudnék jönni jól, olyan személyekkel eddig csak és kizárólag rossz tapasztalataim voltak az idők során mindig.
–Illetve félős, betoji, fura, különös kisfiúk és kislányok se írjanak akik furcsán írnak és a nagy semmiben is olyat látnak ami valójában egyáltalán nincs is.
–Nagyon vágyok rá, hogy találjak végre olyan személyeket akik ténylegesen kedvesek, rendesek, barátságosak, figyelmesek, őszinték, igazságmondók, önzetlenek, szerények, alázatosak, okosak, értelmesek, intelligensek, jófejek, humorosak, viccesek is egyben. Sajnos természetesen online is, különböző felületeken is, de a környezetemben, személyesen is túl sok olyan emberrel találkoztam már és kezdtem el ismerkedni ami aztán abba is maradt, akik bunkók, undokok, barátságtalanok, figyelmetlenek, képmutatók, hazugok, önzők, csak a maguk kényelmére gondolók, hiúk, lekezelőek, esztelenek, értelmetlenek, ostobák, unalmasak, humortalanok, vicceket nem ismerők.
–A jelenlegi ismerőseim, "barátaim" közül senki sincs akivel eleget kommunikálnék, akit eléggé érdekelnék, akinek eléggé számítanék, aki igaz barátom lenne, nem is egy legjobb barátot keresek, hanem rendes barátokat, akikkel kialakulhat idővel csupán valódi barátság.
–Fontos tudnod, hogy én nem fogok senkivel se rögtön elsőre már átmenni valamilyen közösségi médiára, chatelő appra, mindenféleképpen egy jó ideig (ez attól függ) itt ezen az oldalon szeretek privátozni másokkal, ahhoz nem kevés idő kell, hogy már valami barátság alakulóban legyen és áttérjek beszélgetni máshová az illetővel, ebből kifolyólag a személyes találkozás élőben is nagyon nem megy egyik hétről a másikra, de még csak egyik hónapról a másikra sem.
–Ha a későbbiekben esetleg lényeges információ lehet majd, akkor leírom, Pest vármegyében lakom, de semmi akadálya sincsen az ismerkedésünknek, barátkozásunknak akkor sem, ha másik, akár nem szomszédos vármegyében laksz.
–Ha az életkoromra kíváncsi vagy, 17 éves vagyok, de nem csak pár hónapja töltöttem be a 17-et. Nálam fiatalabbakkal nem tudom, hogy tudnék e ismerkedni, talán még velem egyidősekkel is kevésbé, de ha te kivétel vagy, azok közé tartozol akik nem a többséghez tartoznak, és a kiskorúságod ellenére tudnánk értelmesen beszélgetni és éretten kommunikálni egymással és úgy érzed szimpatikus vagyok a számodra őszintén, akkor természetesen kortól függetlenül ismerkednék én nálam valamivel fiatalabbakkal is, de ha úgy gondolod nem vagyok hozzád mérten túl fiatal akkor nálam valamivel idősebb is igazán nyugodtan ismerkedhet velem, ha szeretne.
–Ha már tényleg szeretnél barátkozni velem, szívesen ismerkednél, akkor lehetőleg azért legrosszabb esetben 1-2, esetleg valamivel több, mint 2 nap még eltelhet, hogy válaszolsz a legutóbbi privát üzenetemre, én is van, hogy több, mint 1 napig nem tudok írni, válaszolni, de azért hát igen, lehetőleg több nap ne teljen el, mert 3-4 nap elteltével már gondolkozok rajta, hogy na ez az illető sajnos felszívódott, bizonyára nem is fog már írni nekem, úgyhogy igen, az online ghosting-olás jelenségét nagyon nem szeretem, nem szeretem, ha bizonyos időnyi írogatás után egyszer csak eltűnnek mások végleg.
–Szóval tulajdonképpen kortól, nemtől, hobbiktól, stb.-től függetlenül is szívesen ismerkednék, barátkoznék másokkal akiknek nem akadályok a fentebb leírt kritériumaim, hogy barátkozzunk.
Ha szimpatikus vagyok számodra ezek alapján, tényleg szívesen barátkoznál velem, akkor nyugodtan írhatsz nekem egyenesen a kérdésem alatt privát üzenetet, vagy először akár kommentben írhatsz magadról egy cseppnyi ízelítőt, és akkor én is rád írhatok privátban.😌
(Köszönöm, ha ezt mind képes voltál figyelmesen végigolvasni!!!😁)
Nem írom ki ide #1, leírtam, hogy nem fogom, az okát is.
,,Részletesebben, konkrétabban nem írok magammal kapcsolatban ebben a témában, aki elfogadja és nem ítéli el a nem cisznemű és/vagy nem heteroszexuális embereket, az engemet is el fog fogadni, és bármilyen nemű és irányultságú is vagyok nem fog tőlem undorodni"...
Csak privátban, csak, ha úgy érzem az adott illetőnek elmondhatom, nem lenne értelme, hogy itt kiírjam, ennyi az egész.
Én szívesen beszélgetek veled hosszabban,ha gondolod. Annyi hogy én 20 éves lettem pár hete.
Én sem keresek párt vagy szexet.
Keress meg egy fejvadász cèget!😄
Ne legyen se ilyen se olyan se amolyan...
Fogj egy vàsznat meg egy ecsetet és fesd meg az illetőt.
De sok sikert kívánok azért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!