Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol lehet gamerekkel barátkozni?

Hol lehet gamerekkel barátkozni?

Figyelt kérdés

(A kérdésem CSAK barátkozásra vonatkozik, NEM szeretnék kapcsolatot.) Lány vagyok és nagyon vonz ez a gaming világ (aminél lány barátaim sajnos nem partnerek), csak sajnos kiestem az egyetemi korszakomból, így elég nehéz korombeli fiúkkal/lányokkal barátkozni, mert a gamereknek valahogy mindig megvan a kis közössége már kb. embrió koruktól kezdve. Van esetleg valakinek ötlete, hogy ezt hol tudnám így keresgélni? Tinderen nem szeretnék gaming partnerek után kutatni. :D

Gyakorlatilag bármilyen játékra nyitott vagyok, amit lehet többen játszani. FPS-től kezdve a stratégiai-ig. Ja és 24 vagyok tehát szeretném ha 20+, de 30 alattiak lennének. Bármilyen tippet, trükköt, mágiát és imát elfogadok akár itt a kommentekben, privátban vagy galambpostán keresztül.

aug. 23. 20:09
1 2
 11/16 anonim válasza:

Mivel szoktál játszani, vagy mivel játszanál?

24/L

aug. 24. 11:47
 12/16 anonim válasza:
WOWban könnyű volt ismerkedni régen, de igazából bármilyen multis játékban ahol van chat, tudsz ismerkedni :D Sajnos én kereken 30 vagyok, tehát bumm pont kiestem, de sok sikert a gamer tesók megtalálásához! :D
aug. 25. 14:44
 13/16 anonim válasza:
Én is keresek egy gamer lánybarátot, de nem tudom hol lehet személyesen ismerkedni.
aug. 28. 14:34
 14/16 anonim válasza:
Kicsit régi a kérdés, de ha van még itt valaki ebben a korosztályban, akkor én is keresnék ilyen haverokat! :D Én is 24 lány vagyok.
dec. 27. 14:48
 15/16 anonim válasza:

14

Mivel szoktál játszani?

dec. 27. 15:50
 16/16 anonim válasza:

én is akarok játszotársakat :(

F31

dec. 27. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!