Hol lehet gamerekkel barátkozni?
(A kérdésem CSAK barátkozásra vonatkozik, NEM szeretnék kapcsolatot.) Lány vagyok és nagyon vonz ez a gaming világ (aminél lány barátaim sajnos nem partnerek), csak sajnos kiestem az egyetemi korszakomból, így elég nehéz korombeli fiúkkal/lányokkal barátkozni, mert a gamereknek valahogy mindig megvan a kis közössége már kb. embrió koruktól kezdve. Van esetleg valakinek ötlete, hogy ezt hol tudnám így keresgélni? Tinderen nem szeretnék gaming partnerek után kutatni. :D
Gyakorlatilag bármilyen játékra nyitott vagyok, amit lehet többen játszani. FPS-től kezdve a stratégiai-ig. Ja és 24 vagyok tehát szeretném ha 20+, de 30 alattiak lennének. Bármilyen tippet, trükköt, mágiát és imát elfogadok akár itt a kommentekben, privátban vagy galambpostán keresztül.
Mivel szoktál játszani, vagy mivel játszanál?
24/L
14
Mivel szoktál játszani?
én is akarok játszotársakat :(
F31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!