(A kérdésem CSAK barátkozásra vonatkozik, NEM szeretnék kapcsolatot.) Lány vagyok és nagyon vonz ez a gaming világ (aminél lány barátaim sajnos nem partnerek), csak sajnos kiestem az egyetemi korszakomból, így elég nehéz korombeli fiúkkal/lányokkal barátkozni, mert a gamereknek valahogy mindig megvan a kis közössége már kb. embrió koruktól kezdve. Van esetleg valakinek ötlete, hogy ezt hol tudnám így keresgélni? Tinderen nem szeretnék gaming partnerek után kutatni. :D
Gyakorlatilag bármilyen játékra nyitott vagyok, amit lehet többen játszani. FPS-től kezdve a stratégiai-ig. Ja és 24 vagyok tehát szeretném ha 20+, de 30 alattiak lennének. Bármilyen tippet, trükköt, mágiát és imát elfogadok akár itt a kommentekben, privátban vagy galambpostán keresztül.
Én például gamer vagyok, és szintén lány, viszont már nagykorú, de még nem múltam el 20. Ha van kedved, nekem írhatsz:)
aug. 23. 21:24
2/16 anonim válasza:
Itt vagyok, hali.
aug. 23. 21:35
3/16 anonim válasza:
Én meg gamer srác vagyok :D Nekem is írhattok lányok, hátha van közös játék xd
Egyébként vannak olyan játékok, ahol magán a játékon belül lehet klánokhoz csatlakozni, ott lehet kis közösséget csinálni és aztán más játékkal is játszani (discordon csoportosulni, majd meghívni egymást másik discord csoportba, stb)
Ha meggondolnád magad a korosztályt illetően... Egyike vagyok az adminoknak egy open world survival fun szerveren. Magyarokból rajtam kívül van úgy 2-3 másik és az átlag életkor 30+. Nem ritka a 60 éves játékos sem. Van csomó női játékosunk és szigorúan ügyelünk arra, hogy ne érje őket zaklatás. Van egy remek discord közösség, móka, szórakozás. [link]
aug. 23. 22:44
7/16 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, írj ha gondolod (illetve mások is nyugodtan), szívesen játszok sok műfajban :D 19F
aug. 23. 22:47
8/16 anonim válasza:
ha van valami jo ingyen játék én is játszanék valahol valakikkel :)
aug. 23. 22:53
9/16 anonim válasza:
Meg fogsz lepődni: Játekokban. Én is ott szedtem össze tök jó barátokat.
aug. 24. 09:18
10/16 anonim válasza:
Szerintem csak játszanod kell. Még fiúként is ha jól csinálod a dolgod, hozzád fognak csapódni idővel egyre többen. Emberek akikkel jó volt a teamplay, sokat nyertetek, jól szórakoztatok. Ha lány vagy, akkor főleg tapadni fognak rád. Ott inkább arra ügyelj, hogy jól szelektálj, mert csomó simp van akinek minden mindegy csak lány legyen a másik fél. És akkor ezek még a játékot is tönkrevágják mert nem oda figyelnek, az egész teamplay tönkremegy miattuk. Szóval ügyes és jó playereket válassz inkább mindig, ne a nyalizós de béna figurákat. Ügyesek között is akad bőven jófej, csak még nyerni is fogtok, és elhiheted sokkal élvezetesebb úgy :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!