Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek lenne kedve beszélge...

Valakinek lenne kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és az az igazság hogy nincs sok barátom ezért eléggé magányosnak érzem magam. Szeretek rajzolni zenét hallgatni filmet/sorozatot nézni és kirándulni is (bár azt már régen nem csináltam 😄). Általában kedves, nyitott személyiség vagyok megpróbálom mindennek a jó oldalát nézni és mindenkit meghallgatok és próbálok segíteni ott ahol tudok de azt elvárom hogy ez oda vissza is működjön😊. Annyi az elvárásom hogy legyél korombeli (az még belefér ha a húszas éveidben jársz de azontúl már ne legyél). Szóval akinek lenne kedve az rám írhat!😊😇

aug. 23. 14:41
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szóval nem heteroszexuális vagy?
aug. 27. 14:57
 12/16 A kérdező kommentje:
De én csak a lányokat szeretem fe úgy gondolom nincs miről tovább beszélgetnünk.
aug. 27. 15:24
 13/16 anonim válasza:
(és remélem az egyértelmű számodra kérdező, hogy természetesen az a 11-es válaszoló nem egyenlő velem (7-essel, 9-essel)hanem másik személy...)
aug. 27. 15:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat akkor félreértettem.
aug. 27. 15:55
 15/16 anonim válasza:
akkor most mi vonz a fiúkban?
szept. 1. 14:16
 16/16 anonim válasza:
ha még aktuális akkor én szívesen beszélgetek, csak írj. félreértés ne legyen: hetero vagyok és 100%-ig lány.
okt. 3. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!