Valakinek lenne kedve beszélgetni?
Hajrá
Egyébként nincs a környéketeken valaki? Szomszéd?
Senki ne írjon ennek a fiúnak, mert még hazudik is, alig akarom elhinni most komolyan, hogy hazugságot ír ki ide mikor leírtam neki, gyönyörű😂 ...nem írt ez egy transzlánnyal sem, hanem transzfiúval, ezt sem képes rendesen leírni.
Ki nem állom az ilyen alávaló embereket, nekem privátban azt mondta, hogy ő biszexuális, hogy lehet ilyen szánalmas egy ember, hogy nem heteroszexuális, de bezzeg a transzneműséget már nem fogadja el.😂 Nem tudom tisztelni az olyan LMBTQIAP+-hoz tartozó embereket akik például, mint az ő esetében nem heteroszexuálisak, de csak a ciszneműséget fogadják el, na meg azt sem aki mondjuk transznemű, de csak a heteróságot fogadja el.🤷🏼
engemet tegnap este eléggé megsértett és megbántott súlyosan privátban, nem egy kedves, rendes, elfogadó valaki ez a kérdező sajnos, csalódtam, és meg is bántódtam azon amit merészelt nekem írni éjszaka. Sajnos ez az igazság az ő esetében, ez van, pedig az elején még reménykedtem, hogy végre valaki barátságos személlyel tudok barátkozni, és egy rendes emberrel ismerkedhetek,... de nem tehetek róla, hogy egy idő után rákérdezett a nememre.😕😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!