Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek lenne kedve beszélge...

Valakinek lenne kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és az az igazság hogy nincs sok barátom ezért eléggé magányosnak érzem magam. Szeretek rajzolni zenét hallgatni filmet/sorozatot nézni és kirándulni is (bár azt már régen nem csináltam 😄). Általában kedves, nyitott személyiség vagyok megpróbálom mindennek a jó oldalát nézni és mindenkit meghallgatok és próbálok segíteni ott ahol tudok de azt elvárom hogy ez oda vissza is működjön😊. Annyi az elvárásom hogy legyél korombeli (az még belefér ha a húszas éveidben jársz de azontúl már ne legyél). Szóval akinek lenne kedve az rám írhat!😊😇

aug. 23. 14:41
1 2
 1/16 anonim válasza:
Melyik városban laksz?
aug. 23. 15:38
 2/16 A kérdező kommentje:
Találkozásra egyenlőre még nincs lehetőségem.
aug. 23. 16:11
 3/16 anonim válasza:
Találtál valakit?
aug. 27. 00:10
 4/16 A kérdező kommentje:
Csak 1-2 embert de az egyik mind kiderült abból egy transz lány volt.... én olyanokkal nem beszélgetek (persze nem tudtam előre ma mondta el) a másik pedig azért nem volt jó mert most nincs lehetőségem találkozásra. Rám írt még egy ember visszaírtam de még nem válaszolt...
aug. 27. 00:50
 5/16 anonim válasza:

Hajrá

Egyébként nincs a környéketeken valaki? Szomszéd?

aug. 27. 00:54
 6/16 A kérdező kommentje:
Senki itt a szomszédok nem ilyenek a nagyrészűk idős néni és bácsi a másik fél meg 30-as nők és férfiak vannak gyerekeik de ők kisgyerek. Teljesen reménytelen..
aug. 27. 00:56
 7/16 anonim válasza:

Senki ne írjon ennek a fiúnak, mert még hazudik is, alig akarom elhinni most komolyan, hogy hazugságot ír ki ide mikor leírtam neki, gyönyörű😂 ...nem írt ez egy transzlánnyal sem, hanem transzfiúval, ezt sem képes rendesen leírni.

Ki nem állom az ilyen alávaló embereket, nekem privátban azt mondta, hogy ő biszexuális, hogy lehet ilyen szánalmas egy ember, hogy nem heteroszexuális, de bezzeg a transzneműséget már nem fogadja el.😂 Nem tudom tisztelni az olyan LMBTQIAP+-hoz tartozó embereket akik például, mint az ő esetében nem heteroszexuálisak, de csak a ciszneműséget fogadják el, na meg azt sem aki mondjuk transznemű, de csak a heteróságot fogadja el.🤷🏼

engemet tegnap este eléggé megsértett és megbántott súlyosan privátban, nem egy kedves, rendes, elfogadó valaki ez a kérdező sajnos, csalódtam, és meg is bántódtam azon amit merészelt nekem írni éjszaka. Sajnos ez az igazság az ő esetében, ez van, pedig az elején még reménykedtem, hogy végre valaki barátságos személlyel tudok barátkozni, és egy rendes emberrel ismerkedhetek,... de nem tehetek róla, hogy egy idő után rákérdezett a nememre.😕😔

aug. 27. 13:40
 8/16 A kérdező kommentje:
Én vagyok a rossz ember?? Hazudtál nekem érted?? Nem voltál velem őszinte és azt hitted hogy úgy rángathatsz engem mint egy kutyát.... kiakartál engem használni én csak a bábod voltam ezekszerint pf.. Na mindegy az ilyen embereket magasról kerülöm mint te vagy tudod? Mert becsaptál és bezzeg ha nem kérdezek rá nem mondtad volna el.. szánalmas..
aug. 27. 13:50
 9/16 anonim válasza:
Neked most mi a bajod velem? Nem értelek. Te akkor mégis miért írtad le a nemedet? És mégis, hogy gondolod te azt a dolgot, hogy nem vagy hetero, de csak a saját szexualitásodat fogadod el, de mindebki más aki az LMBTQ+-hoz tartozik és nem cisznemű már számodra hazug és gonosz, mint én?
aug. 27. 13:58
 10/16 A kérdező kommentje:
Az hogy ideírtál nekem és kiosztottál átvertél én egy szóval sem mondtam hogy a melegek biszexek gonoszak (és azt is leírom hogy nem biztos hogy biszex vagyok mert a fiúk nem tetszenek) benned nem volt annyi hogy elmondd hogy transz vagy és én nem beszélgetek transz emberekkel mert nem ilyen emberekre vágyom érted?? Nem tudom azt felfogni hogy miért írtál most nekem ilyet ide én békésen letíltottalak az elmém is ezt súgta én pedig hallgattam rá ilyen egyszerű ennél többet nem tudok és nem is szeretnék írni erről.
aug. 27. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!