Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mi értelme van az ilyen...

Mi értelme van az ilyen Ismerkedés kategóriába beírt kérdéseknek ?

Figyelt kérdés

Naponta jönnek új kérdések...

Beszélgetnék valakivel, nincs kedve valakinek, unatkozom, magányos vagyok...

Egy a közös benne, hogy "valaki" a célszemély, ami enyhén szólva is ködös és érthetetlen. Valakibe beletartozik a 70 éves Gizi néni is és a 18 éves Máté is. Ha valaki például 20 évesen magányos, kínlódik és beír ide kérdést, hogy valakivel beszélgetne, akkor nem hinném, hogy a Gizi néninek fog örülni. És fordítva.

A beszélgetések pedig egy két levél után elhalnak,mint minden netes ismerkedés. Még az azonos helyen lakókban sincs annyi hajlandóság, hogy találkozzanak egy fagyira, vagy sétára, ahol lehet jót beszélgetni, nevetni.

Öt éve vagyok a GYK- n, ez alatt egy azaz 1 emberrel találkoztam innen, de vele többször is. A többi írogat, általában röviden, odavetve ezt azt, vagy annyit sem. Tízből pedig nyolc kérdés hátterében a szex áll, mint ma már szinte mindenhol az ismerkedéseknél.

Csak annyit kérnék,hogy ha kérdést írtok ki, akkor konkretizáljátok le a lényeget, kivel, honnan és miért szeretnétek ismerkedni.

Ugyanis, ha éhesek vagytok és úgy kérnétek,hogy valami ennivalót szeretnétek,akkor sem eszik meg mindenki mindent. Igaz ? Persze,hogy igaz.

A sok felesleges kört,egymás idejének és türelmének a pazarlását kerüljük el és ez gyorsabbá is teszi az egészet.

És ne itt írjatok több kérdésen át egymásnak, hanem menjetek privátba ,mert kettőtök témája. Nem felelgetős játék, amit másoknak is olvasni kell.

Köszi mindenkinek, aki megértette !

aug. 22. 05:41
1 2
 11/19 anonim válasza:

Értem a problémád, kérdező, de nem értek egyet. Ha sok adat meg van adva, és utána tűnik el a szűkszavű kérdező pár üzenet után, az jobb?

Ha valaki beszélgetni, ismerkedni akar, kevés info alapján is írhat a kérdezőnek és ugyanúgy lehet belőle vagy bármi, vagy semmi, mintha nagyon precíz kérdést írna.

Sokkal zavaróbb inkább a sok válasz a kérdésekre, melyekben kötekednek, hogy a kérdező miért azt írta, amit, miért nem írt mást, ha meg mást írt, abba kötnek bele. A Te kérdésed is egy ilyen kötözködés-szerűség, csak nagyon szépen és kulturáltan fogalmaztad meg. Ha 10 adatot lehetne megadni, és valaki megadna 8-9-et, akkor a válaszokban mindenki azon kezd el vergődni, hogy az az 1 adat miért maradt ki, és hogy a kérdezőnek milyen fogyatékossága lehet, amiért nem adta meg. Ha meg van adva 10-ből 10 adat, akkor meg azon vergődnek, hogy miért akar ismerkedni az olyan ember.

aug. 22. 11:18
 12/19 A kérdező kommentje:

Megértettem és köszönöm a válaszokat.

Nagyjából már sejtem, miért ilyenek az emberi kapcsolatok manapság.

F

aug. 22. 11:19
 13/19 anonim válasza:
"Ha valaki beszélgetni, ismerkedni akar, kevés info alapján is írhat a kérdezőnek és ugyanúgy lehet belőle vagy bármi, vagy semmi, mintha nagyon precíz kérdést írna." Oké, ezt értem, bármi alakulhat bárhogyan. A kérdező arra akart rávilágítani, ha közölnének alap dolgokat az emberek magukról, könnyebben találhatna mindenki hozzá hasonló igényű, gondolkodású, stb. embert és jobban felmérhető volna, potenciális partner-e az illető. Mindenkinél vannak kizáró okok, vagy olyan dolgok, amiben hasonlóságot szeretne. Pl. kizáró ok a gyerek, dohányzás, hasonlóság meg pl. ízlés, szokás, stb. Más a prioritás huszonéves korban és negyvenesként. Bár az is igaz, 30-40 körül már jobban tudja az ember, kit-mit keres. Én akkor is egyetértek a kérdezővel, bennem nem ébreszt kíváncsiságot a csupán "Ismerkedünk?" kérdés.
aug. 22. 11:40
 14/19 anonim válasza:

Unatkozom, valaki csináljon valamit! Na kb röviden ennyiben összefoglalható lenne ez a sok, valakit/bárkit kereső kérdés. És nagyjából ennyi értelme is lesz, vagy nem válaszol, vagy eltünik hamar. A nem válaszol a jobb, kevesebb időt és energiát pocsékoltál rá. Ez szinte sosem a tényleges ismerkedésről szól, hanem az aktuális pillanatnyi unalomról.

Ezeket átugrálom, nyelvezetből és stílusból elég jól fel lehet ismerni őket. Ami engem szintén jobban zavar amit a 10-es is megemlített, hogy manapság csomó kérdés alatt megjelennek rantolni, és elmondani ugyanazt minden egyes nap. Ha az a cél hogy végül senki ne írjon ide kérdést, akkor jó az irány.

aug. 22. 14:33
 15/19 anonim válasza:

Egy anonim arctalan fórumon társat, komolyabb kapcsolódást keresni nem a leghatékonyabb mód, ezt talán nem túl nehéz belátni.

Ha valakit nem szórakoztat a zsákbamacska, akkor menjen céllövöldébe, ott látja, hogy hány pálcikán lóg az ájfon.

aug. 22. 14:59
 16/19 anonim válasza:

Pont így.

aug. 22. 16:08
 17/19 anonim válasza:

Jó kérdés: szerintem sokan nincsenek felkészülve arra, hogy mit is szeretnének valójában, csak kiírnak egy kérdést. Amikor meg jön az üzenet, leblokkolnak, érdektelenné válnak.

A másik, ami megint nagyon gyakori, hogy ebbe a rovatba nem ide illő kérdést tesznek fel.

aug. 22. 17:19
 18/19 Barnabas333 válasza:
Kérdező nem muszály olvasnod az ismerkedés rovatot. Eleve ez az oldal arra jött létre, milyen tvt, csapot, mosógépet vegyél. Csak újítottak és mivel nincs egy értelmes beszélgetős oldal mint régen a gyalolgló , mindenki itt unatkozik akinek rossz a magán élete és ezek 98%ban férfiak.
aug. 25. 13:48
 19/19 anonim válasza:
18. Hiába van beszélgetős oldal ha azt is tönkre teszik a trollok,unatkozó kisgyerekek meg olyanok akik ott hírdetik magukat.Példának okáért az anotalk lehetne/lehetett volna egy jó beszélgetős oldal de pont ezek amiket felsoroltam rontották el az egészet illetve az hogy a fejlesztők is idővel elhagyták az oldalt és már csak a pénzért meg hírdetésekért tartják fent.
aug. 27. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!