Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mi értelme van az ilyen...

Mi értelme van az ilyen Ismerkedés kategóriába beírt kérdéseknek ?

Figyelt kérdés

Naponta jönnek új kérdések...

Beszélgetnék valakivel, nincs kedve valakinek, unatkozom, magányos vagyok...

Egy a közös benne, hogy "valaki" a célszemély, ami enyhén szólva is ködös és érthetetlen. Valakibe beletartozik a 70 éves Gizi néni is és a 18 éves Máté is. Ha valaki például 20 évesen magányos, kínlódik és beír ide kérdést, hogy valakivel beszélgetne, akkor nem hinném, hogy a Gizi néninek fog örülni. És fordítva.

A beszélgetések pedig egy két levél után elhalnak,mint minden netes ismerkedés. Még az azonos helyen lakókban sincs annyi hajlandóság, hogy találkozzanak egy fagyira, vagy sétára, ahol lehet jót beszélgetni, nevetni.

Öt éve vagyok a GYK- n, ez alatt egy azaz 1 emberrel találkoztam innen, de vele többször is. A többi írogat, általában röviden, odavetve ezt azt, vagy annyit sem. Tízből pedig nyolc kérdés hátterében a szex áll, mint ma már szinte mindenhol az ismerkedéseknél.

Csak annyit kérnék,hogy ha kérdést írtok ki, akkor konkretizáljátok le a lényeget, kivel, honnan és miért szeretnétek ismerkedni.

Ugyanis, ha éhesek vagytok és úgy kérnétek,hogy valami ennivalót szeretnétek,akkor sem eszik meg mindenki mindent. Igaz ? Persze,hogy igaz.

A sok felesleges kört,egymás idejének és türelmének a pazarlását kerüljük el és ez gyorsabbá is teszi az egészet.

És ne itt írjatok több kérdésen át egymásnak, hanem menjetek privátba ,mert kettőtök témája. Nem felelgetős játék, amit másoknak is olvasni kell.

Köszi mindenkinek, aki megértette !

aug. 22. 05:41
1 2
 1/19 anonim válasza:

Hát én egy emberrel találkoztam innen, ha jól emlékszem

Eltűnnek az emberek, biztos sok a kamu profil is.

Bár én mindig konkrétan írtam le a kérdésem és nem is az ismerkedés kategóriában ismertük meg egymást hanem az ezotériában 😂

aug. 22. 06:06
 2/19 anonim válasza:
Én írtam ki kérdést, beszélgettem aok emberrel, találkoztam is párral. Szóval van értelme, csak normálisan kell csinálni.
aug. 22. 07:13
 3/19 anonim válasza:

Én javasoltam az adminoknak már régebben, hogy csak úgy mehessen ki kérdés ebben a kategóriában, ha benne van, hogy kit keres a kérdező és ő maga kicsooda (kor, nem, megye minimum.).

Megköszönték és minden maradt a régiben, pedig csak még 1-2 ablakot kellett volna beszúrniuk a kiírásba.

Az a legjobb, amikor litániát ír valaki arról, hogy kit keres, de magáról nulla, azaz nulla adat.

Ezek után meg megy a panaszkodás, hogy itt nem lehet ismerkedni.

Infó nélkül nem is. Az nem fog meg senkit, hogy annyi van odadobva, hogy ismi?

S igenis, a normális kiírásokra megy több privát is.

aug. 22. 07:30
 4/19 anonim válasza:

Lehet, csak türelem kell hozzá. Több hosszab levelezésem, sőt kapcsolatom is volt innen.

Sok a problémás ember valóban, de akadnak kivételek.

aug. 22. 08:57
 5/19 anonim válasza:

Ezzel a felesleges önkéntes rendőrködéssel most elpazaroltad a türelmemet, bármit is jelentsen ez.

De én vagyok az idióta, hogy elolvastam.

Ja, hogy ezért járok ide évek óta? Akkor meg minek nyafogok?

Igaz? Persze, hogy igaz.

I

aug. 22. 09:29
 6/19 anonim válasza:
Valószínűleg csak pontgyűjtési szándékkal írnak ki ilyen kérdéseket, vagy unatkoznak, vagy maguk sem tudják, mit akarnak. "A sok felesleges kört,egymás idejének és türelmének a pazarlását kerüljük el". Még ha legalább néznék egymást az emberek valamibe, de nem, ennyit ér a másik ember, hülyíteni lehet, semmibe lehet venni. Azt már sok-sok éve észrevettem itt (is), hogy az emberek egyre kevésbé hajlandóak komolyabban beszélgetni, ismerkedni, találkozni pedig végképp nem. Pedig velem is volt olyan, hogy aránylag normálisan elbeszélgettünk jó pár emberrel, aztán amikor felvetettem, hogy találkozhatnánk, én utaznék, fizetnék, nekik csak ott kellene lenniük, rögtön jött a hárítás vagy a lelépés.
aug. 22. 09:37
 7/19 anonim válasza:
Szerintem sokaknak nincs is komoly ismerkedési vágyuk vagy tényleges hitük az ismerkedésben mikor kiírják a kérdést. Akkor épp az unalom és/vagy a magány van náluk a toppon és eleresztenek itt egy ilyen semmilyen kérdést.
aug. 22. 09:54
 8/19 anonim válasza:

Unalomból írnak sokan. (én is)

Én intellektusális társa(ta)t keresek elsősorban, barátokat közös érdeklődéssel. Nem itt keresek kapcsolatot, szexelni azzal szeretnék aki iránt majd érzek valamit. Amúgy 1-2 levélváltás is jó tud lenni, nem tudom miért vannak sokan úgy oda. Nekem sokszor elég. Van, hogy kivesézünk egy témát aztán megy mindenki a maga útjára. Abból is lehet tanulni. Nem kell görcsösen akarni mindenáron a találkozást meg a barátkozást. Meg sokan messze vannak, nekem meg vannak más pritoritásaim, mint száz km-eket utazgatni.

F

aug. 22. 09:57
 9/19 anonim válasza:

Intellektuális*

Elírtam.

aug. 22. 09:58
 10/19 anonim válasza:
Kérdező, egyetértek veled, én is utálom a nulla infos kérdéseket. Igen, lehet mondani, mindent meg lehet kérdezni! De tényleg időpazarlásnak érzem én is, hogy minden alap dolgot megkérdezzek újra és újra. Aki ismerkedni akar, veggye már a fáradtságot és írjon pár értelmes mondatot magáról, lehet többre menne vele és akkor nem kéne nyafogni, hogy nem lehet itt ismerkedni. Lehet, de sokszor futottam bele én is abba, számomra érdekes emberbe botlottam, aztán kiderült, több mint 200 km-re lakunk egymástól. Mivel én szeretek találkozni is idővel azzal, akivel barátkozom, így neki is megmondtam, számomra nincs értelme üzengetni itt, hagyjuk az egészet. Azt értem, mindenkinek más az igénye, mert valakinek az is elég, itt írogathat valakivel. Ha közölve volnának az igények nagyobb valószínűséggel találnának egymásra azok, akiknek érdemes.
aug. 22. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!