Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki lenne a barátom?...

Valaki lenne a barátom? (Budapest 20 éves fiú vagyok)

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, egyetlen egy beszélgetőpartnerem van, az is egy 200 kmre elő barát.

Volt sajnos pár barátom, legutóbbi nagyon csúnyán kihasznált, ami még mindig fáj, így szeretnék egy olyasvalakit, akivel el lehet ide-oda menni, és nem kezel úgy, hogyha nincs ló, jó a szamár is.

Kérlek, csak akkor írj, ha környéken élsz.

aug. 19. 11:47
1 2
 11/16 anonim válasza:
Kérdező, nekem se nincs barátom akivel el mennék ide oda, voltak unoka tesóim akikkel kapcsolatban voltam egyben a barátaim voltak ,ők soha nem voltak olyanok akikkel el tudtam volna menni ide oda nálok nem volt ilyen hagyomány, ha hívtam is őket valahova programra vagy valami akkor mindig kifogásokat kerestek , meg ők soha nem hívtak engem sehova, úgy hogy az olyanokkal megszakítottam a kapcsolatot hiába a rokonaim. Külön a suliban voltak barátaim de inkább ismerőseim egy pár de sajnos felszínesek voltak közös témám velek nulla volt az egész kiközösítetek nem fogadtak el, meg amúgy akkor még nem tartottam rá igényt hogy barátkozak, ahogy mondtam voltak unoka tesóim akikkel kapcsolatom volt élőben, szóval ennyi. meg annyi a különbség hogy én szlovákiai magyar vagyok, és kevés az esélyem rá hogy találkoznánk élőben szóval nehéz a közlekedés nekem de sok sikert remélem hogy lesz barátod aki el fogad és mint embert szeret. 24/F
aug. 29. 11:06
 12/16 anonim válasza:
Hát ez van mikor csak a telón lógtok és nincs magánéletetek ... Menjél focizni vagy bármit sportolj...
szept. 2. 13:29
 13/16 anonim válasza:
En szoktam focizni… xboxon 😂🤣😂🤣😂🤣
szept. 2. 14:47
 14/16 anonim válasza:
Elég szomorú, gondolom milyen kis nyikhajul nézhetsz ki.
szept. 2. 18:16
 15/16 anonim válasza:
A barát státuszt ki kell érdemelni! Nálam nincs az, hogy két mondat után egymás nyakába borulunk.
szept. 2. 20:59
 16/16 anonim válasza:
Baratsag hosszu ido alatt alakul ki, tobb év is lehet
szept. 3. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!