Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki lenne a barátom?...

Valaki lenne a barátom? (Budapest 20 éves fiú vagyok)

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, egyetlen egy beszélgetőpartnerem van, az is egy 200 kmre elő barát.

Volt sajnos pár barátom, legutóbbi nagyon csúnyán kihasznált, ami még mindig fáj, így szeretnék egy olyasvalakit, akivel el lehet ide-oda menni, és nem kezel úgy, hogyha nincs ló, jó a szamár is.

Kérlek, csak akkor írj, ha környéken élsz.

aug. 19. 11:47
1 2
 1/16 anonim válasza:
Kell valami elfoglaltság, hobbi, valami. És annak nyomán elindulni. Közös érdeklődésű embereket kell találni. Az hogy kihasználnak, sajnos természetes, az élet iskoláját ki kell járni. De én tudnám ajánlani a társkeresőket is.
aug. 19. 13:05
 2/16 anonim válasza:

Nagyon nagy szeretethiányod van, ez azonnal lejön a kérdésedből.Neked olyan barát kellene, aki nemcsak beszélget, hanem aki mint embert szeret is, a szó jó értelémben !

F/Bp

aug. 19. 13:53
 3/16 anonim válasza:
Szia, írj :)
aug. 19. 14:16
 4/16 anonim válasza:

Hali.

Ha gondolod írj privátban.

25 éves srác vagyok.

aug. 19. 14:20
 5/16 anonim válasza:
Ahjjjj tolem nagyon messze vagy, Pest 6 óra vonat. De ha van kedved, én szivesen utazok hozzád a szabadidombe, és barátkozok. 19L írj nyugodtan.
aug. 19. 14:47
 6/16 anonim válasza:
Szia, en Budapesti vagyok, irj ha szeretnel, szivesen baratkoznek 😊
aug. 19. 16:19
 7/16 anonim válasza:
Nekem is írhatsz nyugodtan :)
aug. 19. 16:43
 8/16 anonim válasza:

Sajnos nagyon nehéz normális, igazi barátot találni, de neked hátha sikerülni fog. Mondjuk arra készülj fel, hogy rengeteg az érdekember és a szájhős, sokan hamar rád is unnak. A szeretethiány meg szerintem normális dolog, elvégre minden értelmes és érző ember arra vágyik, hogy szeressék és szerethessen.

Egyébként nem tudom, milyen dolgok érdekelnek, de próbálj valami hobbit, közösséget találni, pl. a kulturális/tudományos intézmények szoktak programokat szervezni (könyvbemutatókat, klubokat, konferenciákat stb.), beiratkozhatsz egy ingyenes nyelvtanfolyamra is, vagy ha vallásos vagy, akkor egy ilyen ifjúsági közösséget is kereshetsz, akár önkéntes is lehetsz.

aug. 19. 17:33
 9/16 anonim válasza:
Szia.Írj nekem(f)
aug. 20. 18:27
 10/16 anonim válasza:
Ez nem igy mukodik hogy gombnyomasra valaki a baratod lesz
aug. 21. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!