Valakinek lenne kedve néha összeülni zenélgetni meg zenéről dumálni?
Én gitározom, kicsit kísérletezek az énekkel.
Életkor annyira nem számít talán, de legyél 20 év és 120 év között, én 30-as éveim vége felé járok.
Én Budapesten vagyok, és max. 1 órát éri meg szerintem utazni kb.
Lehetsz énekes, hangszeres, de hasonló zenéket szeressünk, meg legyünk kb. egy szinten zeneileg.
Inkább a popzene érdekel meg az improvizáció, a rockot szeretem azért.
Melyik korszak popzenéjét szereted?
Ha a mait, akkor nem releváns, ha 1960-90 közöttit, akkor én is.
5:
Szerintem nem olyan gáz a mai popzene sem, csak rengeteg az új zene, keresni kell nagyon mi az ami tetszik, sokszor kevésbé ismert előadóktól is.
60-90-ig is sok volt amire azt mondanád gagyi, biztos vagyok benne, csak azokra már nem emlékszünk annyira.
Szóval én minden korszakot szeretek, 1-2 jó számot minden korszakban találok. Amúgy pl. a grunge is pop zene, ha azt vesszük, és én onnan is szeretek sokat.
Bírom a Beatles-t is, Rolling Stones-t is, de tőlük is csak párat.
Így utólag, lehet mást értünk popzene alatt, szóval inkább azt mondanám, beszélgessünk, aztán kiderül van-e közös ízlés.
Nekem ez is popzene pl. :D
Hát ha a külföldet nézzük, akkor még a 90-es évek elmegy.
De 2000 után akárhogy is erőlködöm, nem találok jelentős számban számomra érdekeset. Egy kezemen meg tudom számolni.
Ezért írtam a kedvenc korszakom, a zenék többségét onnan hallgatom, és azok tetszenek igazán. De nem a legismertebb zenék a kedvenceim.
Lehet csak több időt kéne töltened spotify-on meg kereséssel. :D
Norah Jones, Adele, Richie Kotzen, John Mayer, Sia, Alicia Keys, Tool, James Bay...
Nekem abszolút hányozna a 2000 utáni vibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!