Van itt olyan ember, akinek van kedve könyvklubbot alapítani?
Nem ragoznám túl, úgy működne, mint egy tipikus könyvklub.
Mondjuk a tagok havonta ülnének össze, akár 1-2 sör ( lányoknak koktél ) társaságában ( de ez se kötelező jelleggel, lehet csendesebb helyen is, italok nélkül ) és megbeszélnék az aktuálisan elolvasott könyvet. Ezen a napon az aktuálisan következő tag a sorban kijelölné a következő könyvet.
Lenne 1-2 alap 'szabály' is, de semmi komoly. Úgy gondolom, aki ilyenre jelentkezik, az teljesíteni tudja ezt a minimális elvárást.
Mivel csak havonta lenne találka, így szigorúra vennénk.
-Aki 3x nem olvassa el a kijelölt olvasmányt / nem jelenik meg, az kizárásra kerül. Kivéve ha jó indoka van rá, ilyenkor meghallgatjuk és szavazást tarthatunk, hogy elnézzük-e neki az adott alkalmat.
-Évente ezek a számlálók nullázódnának.
Hogy mindenki érvényesülni tudjon a klub nem lenne túl nagy méretű, rajtam kívül 5 emberrel kalkulálok még, így évente mindenki 2 könyvet tudna ajánlani a közösbe.
Ha van kedved, akkor írj privátban.
Nem kötelező budapestinek lenned, hiszen havi 1x úgy gondolom, hogy bárhonnan megoldható, hogy BP-n legyél.
Cél a barátkozás, tanulás, önfejlesztés.
25F
Igen.
Természetesen olyan felnőttek jelentkezését várom, akik képesek egyedül eldönteni, hogy mit isznak vagy isznak- e egyáltalán :).
Első kettő itt kiesett, mert ők segítségre szorulnak ennek eldöntésében, vannak ilyenek, nem tudnak a szülőkről leválni és állandó megerősítésre szorulnak egy felnőtt személyében.
Nem szégyen ez.
Szerintem azért nem jelentkeznek szinte még minimálisan, mert az olvasási és a megjelenési "kötelezettség" riasztóan hat.
Mármint személyesen értem. Sok mindent már az egyházakban is online közvetítenek. Tehát sokan elvárhatják azt, hogy rugalmas legyél.
Érted, hogy mire gondolok? Nem szeretik a "kizárás" fogalmát. Azonosítják a diszkriminációval, a hátrányos megkülönböztetéssel.
Azonosítsák, engem nem igazán zavar.
Majd jelentkezik olyan, aki nem azonosítja azzal és ez így van jól. Nem erőltetem magam rá senkire.
Akinek megfelel, megfelel. Akinek nem, hát ő meg nyugodtan tovább görgethet nem? Hiszen nem ülök mögötte egy fegyverrel, hogy márpedig jelentkezel a ki*aszott klubba vagy szétlövöm a fejed.
Értem, viszont ez nem egy válasz a kérdésre.
Ez esetben miért nem mentél csak tovább?
Illetve van egy rossz hírem, a jelek szerint olvastunk már együtt, hiszen az előzményeket elolvastad itt :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!