Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok! Van kedvetek egy...

Lányok! Van kedvetek egy kötetlen beszélgetéshez? 23/f

Figyelt kérdés

Csak írj nyugodtan, bármilyen témára nyitott vagyok.

A beszélgetés Discordon zajlana, de persze nem muszáj azonnal átmenni oda,

Kezdetben itt is beszélhetünk, amíg megismerjük egymást picit.

Bármilyen téma jöhet,

akármilyen elvont dolog is,

Rendkívül nyitott és toleráns vagyok.

Annál is inkább, mivel nekem is vannak lelki gondjaim, és érzékszervi fogyatékosságom is.

Tegyünk egy próbát és meglátjuk, sikerül e hosszabb távú beszélgetést kialakítanunk.

(A nevemet megírom privátban, de ha ügyes vagy, már tudod is :))

aug. 10. 19:30
 1/8 anonim válasza:
Nincs. De azért köszi.
aug. 10. 19:43
 2/8 anonim válasza:

Ha nemi alapon nem diszkriminálsz akkor játszhatunk egy jót, az asszony csak elviszi az időt az értelmes dolgokról mint mondjuk egy jó raid.

22/f

aug. 10. 20:05
 3/8 anonim válasza:
Nincs
aug. 10. 20:23
 4/8 anonim válasza:

Ha valami titkos Üzenetet akartál írni, akkor Legalább értelmesen tetted volna és minden nagYbEtű egybeolVasásA kitenne eAGY szót.

Mint ahogy ezt én is tettem :).

Gondolom ez akar lenni a neved:

CSAKBARAT, csak az 's' betű kicsi, meg az 'a' is, de azért a Discord-ot naggyal írod, hogy mégzavarosabb legyen... Vagy azt copy-paste-elted valahonnan, mert nem bírtad volna leírni helyesen.. Hmmm inkább erre tippelek.

Nem igazán megy neked ez a rejtjelezés.

aug. 10. 20:24
 5/8 anonim válasza:
Nah a nincses pincsijeim megint ehesek
aug. 10. 20:32
 6/8 A kérdező kommentje:

1-3

Akkor minek írtok?

4

Köszönöm a felvilágosítást, először én is erre gondoltam, de örülök hogy nem ezt a módszert választottam hisz akkor nem tudtál volna mibe belekötni. :). Továbbá, köszönöm hogy tönkrevágtad a kérdésemet, hisz ezután a komment után valószínű, hogy azoknak is elmegy a kedve a beszélgetéstől akiknek esetleg lett volna.

aug. 10. 20:33
 7/8 anonim válasza:
Komolyan ennyire alacsony a színvonal ebben a kategóriában? Hihetetlen hogy mindig talál még egy szinttel lejjebbi kérdést az ember….
aug. 10. 21:00
 8/8 anonim válasza:
7-es hát ha még csak a kérdések színvonala lenne alacsony, de te rákontrázol a válasszal...
aug. 10. 21:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!