Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 36 éves nő vagyok,szívesen...

36 éves nő vagyok,szívesen barátkoznék nőkkel.Szimpátia esetén esetleg Telefonszámot is cserélhetük.Igen,Bi vagyok a rosszindulatúak miatt jelzem.Esetleg valaki?:)Tudom ez nem ismerkedős oldal ahogy ezt fogják írni a"jóindulatú " emberkék.Szép Napot.

Figyelt kérdés
aug. 10. 07:22
 1/8 anonim válasza:
Nem
aug. 10. 07:32
 2/8 anonim válasza:
Ez aztán a pozitív kisugárzás. Alig tudom magam vissza fogni, hogy ne írjak.
aug. 10. 09:05
 3/8 anonim válasza:
Szegény párod mennyire csalódott lesz, ha elhagyod egy nőért. Tudja ő ezt egyáltalán?
aug. 10. 09:25
 4/8 anonim válasza:
Valószínűleg egy nőnek magát kiadó férfival van dolgunk, mint a legtöbb ismerkedő nős kérdés esetében.
aug. 10. 09:37
 5/8 anonim válasza:
Valószínű, a stílus alapján.
aug. 10. 09:40
 6/8 anonim válasza:
Azért adjátok már meg neki azt az esélyt, hogy talál magának valakit, ahelyett, hogy ítélkeztek . 38/F
aug. 10. 09:57
 7/8 anonim válasza:
Jólvan megjött, a kanos faszi is, aki azt hiszi hogy ha itt jófejkedik akkor ráír a "nő"
aug. 10. 10:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves emberkék 😅 Imádás 😉
aug. 10. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!