Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátság céljából ismerkedene...

Barátság céljából ismerkedene valaki egy Aspergeres csajjal?

Figyelt kérdés
"Normális" csajok abbahagyják velem az ismerkedést, úgyhogy lehet, hogy jobb, ha szintén Aspergeresek írnak. Egyébként 34 éves vagyok, de ahogy gondolom, látszik is, nagyon fiatalos stílusom van, de szeretek filmeket nézni (romantikus, scifi és katasztrófafilm, Rachel McAdams és Amanda Seyfried filmjei), ismeretterjesztő YouTube videókat és sztáros műsorokat nézni, netes kvízjátékokat játszani és társasozn is.

júl. 15. 19:26
1 2
 11/15 anonim válasza:
Magasan funkcionáló 32 éves Aspergeres vagyok, ha szeretnéd írj rám.
júl. 18. 08:20
 12/15 anonim válasza:
S nem csak barátság, nem cél?
nov. 17. 10:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Olyan férfival ismerkednék nem csak barátság, hanem komoly kapcsolat céljából, akin fizikailag nem látszik az Asperger és ápolt.
nov. 18. 09:58
 14/15 anonim válasza:
Nem kötekedésnek szánom, sokkal inkább érdeklődésnek. De számodra mit jelent ez, hogy fizikailag nem látszik az asperger? Mert szerintem nekünk érintetteknek erre - főleg idővel - kifejezetten radarunk van, hogy felismerjük a másikon. Mi lenne ebben a határ? És rajtad mennyire látszik?
nov. 18. 11:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Az zavar, ha valaki úgy néz vagy úgy tartja a kezét, hogy látszik, hogy az nem normális, pl. furán ügyetlen vagy görcsös a keze. Rajtam a szociális fóbia látszik, aminek szintén része a tekintetkerülés, meg egy volt Aspergeres udvarlóm észrevette, hogy játszok az ujjaimmal.
nov. 19. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!