Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátság céljából ismerkedene...

Barátság céljából ismerkedene valaki egy Aspergeres csajjal?

Figyelt kérdés
"Normális" csajok abbahagyják velem az ismerkedést, úgyhogy lehet, hogy jobb, ha szintén Aspergeresek írnak. Egyébként 34 éves vagyok, de ahogy gondolom, látszik is, nagyon fiatalos stílusom van, de szeretek filmeket nézni (romantikus, scifi és katasztrófafilm, Rachel McAdams és Amanda Seyfried filmjei), ismeretterjesztő YouTube videókat és sztáros műsorokat nézni, netes kvízjátékokat játszani és társasozn is.

júl. 15. 19:26
1 2
 1/15 anonim válasza:
Miért hagyják veled abba az ismerkedést?
júl. 15. 20:16
 2/15 anonim válasza:
Az milyen betegség? Egyébként ffi vagyok.
júl. 15. 20:19
 3/15 anonim válasza:
hol laksz?
júl. 15. 20:20
 4/15 anonim válasza:

Neurotipikus barátot nem fogsz tudni találni, mert sajnos nagyon nehéz egy autistával beszélgetni.

Nyilván erről nem tehetsz.

Mondom úgy, hogy párom autista, van tapasztalatom.

júl. 15. 20:47
 5/15 anonim válasza:
Én szívesen ismerkednek, a barátom is autista. Csak sajnos nem hiszem hogy passzolunk, nagyon távol áll tőlem a netes kvíz, meg a sztárok élete.
júl. 16. 06:40
 6/15 anonim válasza:
Tehetünk egy próbát. Bordival barátkoztam és jól megvoltunk, amíg egyszer csak szó nélkül el nem tűnt, pedig úgy tudom rendkívül ragaszkodók, hát ennyire azok. De a lényeg, hogy jobban kijövök azokkal akik valamilyen szempontból mások, így szerintem jól megleszünk.
júl. 16. 09:09
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért hagyják abba velem az ismerkedést, nem vagyok bunkó, csak nem tudok normálisan kommunikálni.
júl. 16. 10:26
 8/15 A kérdező kommentje:
Az Asperger-szindrómások máshogy látják a világot, nem annyira veszik észre, hogy szokás viselkedni, de minimum átlagos intelligencával rendelkeznek.
júl. 16. 10:28
 9/15 A kérdező kommentje:
Tatabányán élek, de barátnőkért vállalom az utazást, úgyis ingyenesen utazok...
júl. 16. 10:28
 10/15 A kérdező kommentje:
Eddig egy Aspergers és két normális barátnőm volt, bár az egyikük inkább csak szánalomból...
júl. 16. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!