Miért lehet ilyen nehezen ismerkedni, barátkozni?
Figyelt kérdés
2024. júl. 14. 18:39
1/5 anonim válasza:
Ilyenek az emberek
2024. júl. 14. 18:54
2/5 anonim válasza:
Mert sokaknak már megvan a kialakult társasága akikkel jól érzik magukat. Én sem vagyok nyitott új barátokra, nagyon jól elvagyok a régiekkel. Ez nem azt jelenti hogy nem beszélgetek el bárkivel, de minden eddigi hasonló próbálkozás megmaradt haveri szinten akikkel dumálok kb heti egyszer, néha összefutunk de ennyi.
2024. júl. 14. 18:58
3/5 anonim válasza:
Barátkozni azért annyira nem nehéz ha úgy vesszük de az ismerkedés már egy összetettebb dolog. Valaki szerencsésebb benne valaki meg egyáltalán nem, attól függ hogy nézel ki
2024. júl. 14. 18:59
4/5 anonim válasza:
A zemberek zárkózott típusúak lettek. De lehet, hogy a technikád rossz. (F!)
2024. júl. 14. 20:56
5/5 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Ha nyitott vagy, akkor könnyebben ismerkedsz, barátkozol. Ha viszont zárkózottabb vagy, akkor mindez sokkal nehezebb.
Én autista vagyok, és itt találtam meg a legjobb barátomat! :) Mert próbáltam nyitni az emberek felé. Nem volt könnyű, de megérte, ha már egyetlen ember miatt is, de akkor is megérte! :)
2024. júl. 16. 13:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!