Hasonló érdeklődésű / célú személyek, merre vagytok?
Sziasztok! Gondoltam megpróbálom itt is, hogy találjak olyan normális embereket akikkel nyugodtan lehet jókat beszélni és *lehetőleg* tartós barátságot kialakítani.
Rólam annyit, hogy más vagyok mint a mai átlag. Számomra nagyon nehéz korszakon vagyok túl és szükségem van baráti támogatásra. Szeretek játékokkal játszani Nintendon, nem követem a trendet, nincs letöltve minden közösségi média app, nem szeretem a káromkodásokat illetve a (mai) szlengeket. Mondhatni normális vagyok, de szeretek viccelődni. Állatokkal is foglalkozom.
A célom, hogy jófej személyekkel ismerkedjek meg és kialakítsak velük tartós barátságot, akár fiú akár lány, sőt idősebbekkel jobban elvagyok. Hátha ezen a fórumon még találok párat :D
18F
"Rólam annyit, hogy más vagyok mint a mai átlag."
. Mutass egy embert, aki nem állítja ezt magáról, főleg a Te korodban.
Hali, ha gondolod nekem írhatsz
18L
#1 Ha nem gond lakhelyet csak privátba adnák meg.
#2 Nekem nincs bajom velük, vannak nagyon barátságosak is :)
#3 Sajnos ezt megtudnám cáfolni, rengeteg ugyan olyan emberrel találkozok naponta a városban :/
"Sajnos ezt megtudnám cáfolni, rengeteg ugyan olyan emberrel találkozok naponta a városban :/"
. Egyedül külső alapján meg tudod ítélni az embereket?
Egyébként én arról írtam, mit állítanak magukról az emberek, nem azt, hogy tényleg egyediek.
Bár szerintem nincs olyan, hogy "átlagos ember".
"szétordibálják káromkodva a fél várost, ráadásul buszon is szokott ilyen lenni, köpködnek/szemetelnek"
. Ez minden, csak nem "átlagos".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!