Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek lenne kedve ismerkedni?

Valakinek lenne kedve ismerkedni?

Figyelt kérdés

Budapest/ Pest megye környékéről.

28 vagyok, még diák.

Nem társkeresés a célom.

Sok dolog érdekel, talán a humán terület az amihez konyítok is valamit.

További részletek privátban :)

jún. 17. 16:48
1 2 3
 12/22 anonim válasza:
Lehet róla szó, de én egy idősebb ffi vagyok.
jún. 17. 20:42
 13/22 anonim válasza:

10 éve sem érdekelt senkit egy pasi itt

Aki írt az csak úgy írt neked hogy megpróbálja kideríteni hogy pasi vagy e, mond meg neki hogy igen és többet nem fog írni xd

jún. 17. 20:42
 14/22 A kérdező kommentje:

Tíz éve kb. senkinek sem a nemem volt az első kérdése és két embert is megismertem akikkel éveken át tartottam a kapcsolatot, találkoztunk is. Viszont messze laktak, sokat változtunk és elhalt a kapcsolat van ilyen.

Azért nem írom ki a nememet mert akinek ennyi a lényeg, holott határozottan nem párkeresésről van szó, az nem érdekel. Sokan nem tudják mit jelent ez a szó és romantikus kapcsolatot keresnek helyette. Nőként a heteroszexuális férfiak, férfiként a meleg férfiak állnának sorba ergo tök mindegy mit írok.

jún. 17. 20:49
 15/22 anonim válasza:
Akkor ne írd ki és üzenetben fogják kitapogatni... Csak is azért ír rád bárki hogy kiderítse és ha nem csaj vagy többet nem is fog írni
jún. 17. 21:40
 16/22 A kérdező kommentje:
Rendben, élj ebben a tudatban ha ez szükséges a boldogságodhoz.
jún. 18. 08:05
 17/22 anonim válasza:
Majd rájössz mikor kiderül a nemed és nem írnak többen
jún. 18. 08:53
 18/22 A kérdező kommentje:
Oké, majd rájövök, köszi.
jún. 18. 09:00
 19/22 anonim válasza:
Azért nem teljesen értek egyet az előző válaszolókkal, mert igenis írnak a pasiknak sokszor…
jún. 19. 08:36
 20/22 anonim válasza:
A kérdező nem is válaszol üzenetre úgyhogy kamu az egész ne is fáradjatok vele
jún. 19. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!