Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek ismerked...

Lenne kedve valakinek ismerkedni egy intelligens nővel?

Figyelt kérdés

Nem kimondottan kapcsolat a cél, az vagy kialakul vagy sem, szerintem. Jó lenne beszélgetni ismerkedés céljából. Ezt azért írom konkrétan mert sok volt a “miről szeretnél beszélgetni?” kérdés 😊 eddig. Egymás megismerése a cél, és meglátjuk…Mennyire értjük meg egymást, mennyire élvezzük egymás társaságát stb.

46N

2024. jún. 16. 20:34
1 2
 1/12 anonim válasza:
Igen, beszélnél fiatalabbal is? Nem szeretnék párkapcsolatot, csak jó lenne társalogni egy intelligens bárkivel igazából.
2024. jún. 16. 20:36
 2/12 A kérdező kommentje:

Azt szeretném kérni, h privátban írjon aki ír…

Köszönöm 😊

2024. jún. 16. 20:40
 3/12 anonim válasza:
Nem ajánlom senkinek.Ahhoz képest hogy azt várná az ember egy 46 éves nőtől hogy tényleg intelligens és értelmes legyen egyáltalán nem azt kaptam.Másikat birálja ha nem egyezik a vélemény vele illetve azt akarja kihozni hogy te vagy a hülye még ő az okos,óvakodjatok tőle azt ajánlom!
2024. jún. 16. 23:05
 4/12 A kérdező kommentje:

És a te véleményedet miért hoztad a nagy közönség elé? Egyedül nehéz volt megbirkózni azzal, h érvelj magad mellett és ne támadásnak vegyél dolgokat?

De ahogy gondolod, érzed…

Bár le kellett volna írnod elsőre itt, h nem szereted ha valaki leláttamozza amit irsz és nem válaszol a neked megfelelő időintervallumban. Merthogy TE így működsz és minden más kifogás… 😊

2024. jún. 16. 23:17
 5/12 anonim válasza:
Szépen forgatod a szavakat,az a nem megfelelő időintervallum jóformán azt jelentette hogy nem is válaszoltál már többet,ezek után amit mondasz az hazugság,továbbra se ajánlom senkinek sem!
2024. jún. 16. 23:55
 6/12 A kérdező kommentje:

Utoljára azért nem válaszoltam, mert értelmét nem láttam…

Ne haragudj , te mit csinálsz? Támadsz plusz megítélsz.

Ha ezzel úgy érzed magad mellé állithatsz másokat, ( mert egyedül nem megy…) ám legyen.

Erre már nem lehet mit mondani.

2024. jún. 17. 00:02
 7/12 anonim válasza:
Én is szívesen beszélgetek, 44n
2024. jún. 17. 09:09
 8/12 anonim válasza:

Írj 7 és 🙂

40f Bp

2024. jún. 17. 09:15
 9/12 anonim válasza:
Miért baj, ha valaki úgy kezdi, "miről szeretnél beszélgetni"? Valahogy el kell kezdeni a beszélgetést. Arra ha válaszolsz, már lesz milyen témákhoz kapcsolódni.
2024. jún. 17. 09:20
 10/12 Mindentvagysemmit válasza:
Vagyok Bp-i F50
2024. jún. 17. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!