Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért ilyen nehéz lánybarátot...

Miért ilyen nehéz lánybarátot találni?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy rendes fiú barátaim mindig is voltak, de lány sosem. Annyira szeretnék egy normális lány barátot akivel tudok beszélgetni normálisan mivel jobban megértenek + problémákat is jobban meg lehet beszélni velük. Amikor mégis találtam egyet, pl.: discordon, egy hét után elhanyagolt és vissza sem írt. Általában a nálam idősebbekkel tudok jól elbeszélgetni, de szinte lehetetlen találni ilyen személyt főleg ebben a korban. (18F)

2024. jún. 12. 18:54
 1/10 anonim válasza:
fiú barát miért nem jó, a lányok úgyis csak bekavarnak a barátságba
2024. jún. 12. 19:51
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 Tapasztalatom szerint, lányokkal lehet komolyabb dolgokról beszélni, a fiúk pedig a tipik bulis haverok akikkel szórakozol. Ez a saját véleményem persze....
2024. jún. 12. 20:00
 3/10 anonim válasza:
2# Én pont fordítva tapasztalom. Lányok mindig csak bekavarnak. Amint megjelenik egy lány, valaki egyből rástartol vagy a lány a másikra és annyi a barátságoknak.
2024. jún. 12. 20:26
 4/10 anonim válasza:
🙋🏻‍♀️ 18L
2024. jún. 12. 20:41
 5/10 A kérdező kommentje:

#3 Megértem, lehet nálad máshogy van.

#4 Ha szeretnél nyugodtan írj privátban.

2024. jún. 12. 20:52
 6/10 anonim válasza:
Az komoly, valaki jelentkezik és ráírni se bírsz 😂
2024. jún. 12. 21:40
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 Azért nem írtam én, mivel nem szerettem volna tolakodónak tűnni, így megvártam míg ő ír
2024. jún. 12. 21:55
 8/10 anonim válasza:
De ha ő jelentkezik, akkor miért lennél tolakodó? 😂
2024. jún. 13. 19:06
 9/10 anonim válasza:

Azért mert fiú vagy. A lányok nem nyitnak fiúk felé, mert lezbik.

Egyébként meg, lányként is nagyon nehéz normális lány barátot találni.....tapasztalat. a legtöbb hamar elkopik eltűnik, nem őszinték.

2024. jún. 13. 23:04
 10/10 anonim válasza:
Lehet ezért nem találsz lány barátot, mert a lányoknak pont kell hogy te legyél tolakodó mert ők félnek és érzelmileg könnyen sérülnek, te pedig nem lépsz. Orrunk előtt játszódott le, hogyan NEM ragadod meg a lehetőséget.
2024. jún. 14. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!