Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki barátkozni, lelkizni?

Valaki barátkozni, lelkizni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 22 éves lány vagyok, valaki szeretne barátkozni vagy lelkizni? Meghallgatok bárkit, aki engem is meghallgat.:) Viszont csak olyan írjon, aki messengeren vagy instán tudna velem beszélni, mert itt nem igazán vagyok sokat fent.:) Elég sz*r helyzetben vagyok, és szeretném kibeszélni magamból ezeket, de a “barátaim” konkrétan cserben hagytak, és nincs senki, akivel tudnék beszélni..

Leginkább lányokkal beszélnék, de ha fiú vagy és normális (nem perverz, nem szexuális témára terelős, stb.., mert arra nem vagyok nyitott), akkor nyugodtan írhat fiú is.:)

jún. 8. 16:39
1 2
 1/11 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetnék veled! 18L
jún. 8. 17:10
 2/11 Barnabas333 válasza:
Ha 46éves férfi is jó kiöntheted a lelked nekem, ha rámírsz adok messengert. Nálam rosszabb élet helyzetben úgysincs senki, legalább én is panaszkodhatok.😁
jún. 8. 17:20
 3/11 anonim válasza:
Szívesen meghallgatlak, jó vagyok lélektartásban. Hosszútávú barátságra is nyitott vagyok. Sajnos azt tapasztalom, hogy az embereknek már nem fontos a barátság, amint energiát kéne fektetni bele inkább hagyják az egészet.
jún. 8. 17:23
 4/11 anonim válasza:
kb mégis mi a szar helyzeted? HATha relevans, mert akkor irok.
jún. 8. 17:33
 5/11 anonim válasza:

Szar a helyzete, mert kibukott az egyetemről és munkát kell keresnie 22 évesen, mert anyu / apu nem akarja eltartani / férjhez kell mennie, hogy a férje tartsa már el, ne pedig anyu / apu.

Vagy szakított élete szerelmével, aki már a sokadik élete szerelme és csak pár hétig szomorkodik majd, amíg egy újabb fa**ra nem kattan majd rá, mert kapcsolatfüggő és önállóan nem képes létezni és észrevenni az ismétlődő problémákat, amik miatt a kapcsolatai tönkremennek, de nem hagy időt az önreflexióra és a fejlődésre.

Vagy csak fáj a feje.

Lelki szemetest keres, mert a pasi, aki bejön neki, már házas és még sorolhatnám a lehetséges szánalmas okokat, amikkel az itteni nőknek meg kell 'küzdeniük' ...

jún. 8. 18:31
 6/11 anonim válasza:
magyarul lelki szemetesládát keresel
jún. 8. 20:26
 7/11 anonim válasza:
Szia! 22 éves lány vagyok én is, szintén sok bajjal a nyakamba, írj 😊😊
jún. 8. 23:26
 8/11 anonim válasza:
Én szívesen beszélek veled, ha még aktuális :)
jún. 9. 08:52
 9/11 anonim válasza:
23L, írj nyugodtan aztán meglátjuk☺️
jún. 9. 14:33
 10/11 anonim válasza:

Szia, ha gondolod írj, és beszélgethetünk.

20/F

jún. 9. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!