Volna kedve valakinek barátkozni, lelkizni?
Igazából csak barátkozni szeretnék, levelező társat mert van párom. Lehetőleg olyanok ne írjanak akivel kb csak annyit lehet beszélgetni hogy szia mizu stb. Hanem normális tartalmas beszélgetésre vágyom.
21/N
A "párod" tudja hogy idegen pasikkal akarsz "lelkizni"? :D
Miért nem vele csinálod...??!
Annyira nem jó pasi mi?
Nem köszi....
#2: Ha van párod, akkor már nem beszélhetsz mással? Értem. Tudtommal csak mentális zavarban szenvedő beteges emberek akarják elzárni a párjukat mások elől, mert félnek, hogy elhagyja őket, te ebben a leírásban magadra ismertél?
Btw mivel nem válaszoltad meg az első válaszoló kérdését kérdező, ez egy nem egyenlőre, mindenki más témákat szeret, ilyenkor jobb kicsit konkretizálni.
És amúgy én azóta keresem a kérdésben, hogy hol van leírva, hogy kizárólag férfiak írjanak 🤔
Na mindegy, igazából a lényeg, hogy nekem is lenne kedvem, hasonló helyzetben vagyok
20/L, írj ha van kedved :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!