Tinderen meg Badoon lehet csak barátkozni/ismerkedni az ellenkező nemmel, ha nem akarok párkapcsolatot? 25/F
Figyelt kérdés
máj. 28. 13:20
1/5 anonim válasza:
Tindereztem sokáig. Eleinte nem lehetett, de most már regisztrációnál meg lehet adni, hogy "kit keresel" és ott be tudod állítani elvileg, legalábbis mikor még utoljára fent voltam, akkor volt rá lehetőség. Vagy csak kiírod az adatlapodra, hogy csak beszélgetni szeretnél, barátokat keresel.
máj. 28. 13:29
2/5 anonim válasza:
Badoo-n is ki lehet írni, hogy csak csevegni szeretnél, Bumble-ön külön be lehet állítani, hogy csak a barátkozni vágyókat mutassa.
((Bár nekem összesen két alkalommal sikerült egy lánnyal két mondatnál többet beszélni az ilyen helyeken, de kb. két hét után ők is "eltűntek" hirtelen))
máj. 28. 13:46
3/5 anonim válasza:
Be lehet állítani, de senki se veszi komolyan. Nem tartják tiszteketben, hogy csak barátkozni akarsz.
Ha külön leírod nekik , akkor sem.
máj. 28. 14:58
4/5 Kedves Vezető válasza:
Be lehet állítani, de többnyire insta követő gyüjtögetők vannak, meg szűkszavúak. Ritka, ha valaki mesél magáról, barátkozik, vagy van valami témája.
máj. 28. 16:56
5/5 anonim válasza:
Sztem ezt a humor kategóriába akartad kiírni...
jún. 20. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!