Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt valami szintén lány,...

Van itt valami szintén lány, aki szívesen beszélgetne velem erről? 21/L

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. Sosem voltam hűtlen típus, de sajnos nemrég sikerült megcsalnom a barátomat. És nem ismerek magamra ebben a tekintetben, azóta sem sikerült feldolgoznom, hogy ilyenre hogyan lehettem képes. És jól esne, ha valakivel ezt megoszthatnám, aki nem ítélkezik, de ismerősök előtt szégyellem. Az fontos kikötés, hogy fiúkkal nem szeretnék erről beszélni, csak lányokkal, esetleg ha jártak már hasonló cipőben, az is sokat segít, de az sem gond, ha nem, csupán a nyitottság és az empátia az ami fontos számomra ebben a tekintetben. Részleteket nem akarok írni a megcsalásról, nem előre megtervezett volt, hanem hirtelen jött, és tépelődtem sokat rajta, de belementem. A felelősséget természetesen vállalom érte, de egyszerűen önelfogadási gondjaim lettek azóta, azt érzem, ezért szeretnék erről valakivel beszélni.
máj. 26. 13:18
 1/9 Noren1989 válasza:
Egyszerűbb lenne a felnőtt párkapcsolatokba írni, mert még a végén azt hiszik, h kamus pasi vagy (nyilván nem XD).
máj. 26. 14:10
 2/9 anonim válasza:
Sosem értettem az emberek hogy tudják megcsalni egymást...Ha én szeretem a páromat akkor sosem csalnám meg! Egyszerűen nem tudnék ilyet tenni. De sajnos az emberek már csak ilyenek...
máj. 26. 14:16
 3/9 anonim válasza:
Ha szereted vagy valaha szeretted a barátod, elmondod neki és örökre békén hagyod. Aki egyszer ilyet tesz, az meg fogja tenni megint. Szegény srác jobbat érdemel
máj. 26. 14:28
 4/9 anonim válasza:

Hirtelen jött, sokat tépelődtél, belemenj-e...

Akkor nem volt annyira hirtelen, de ez mindegy is, vállald a tetteidért a felelősséget.

Vagy eltitkolod, vagy megbeszéled a barátoddal.

máj. 26. 14:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem erről kértem a válaszokat, ez már rég meg lett vele beszélve, semmi sincs eltitkolva. Csupán csak beszélgetni akartam valakivel. Nem az érdekel, hogy szerintetek erkölcsileg ez jó-e, szerintem sem jó.
máj. 26. 15:30
 6/9 anonim válasza:

Jesszus, hogy túldémonizálják egyesek ezt a megcsalás dolgot...aztán ahhoz képest bezzeg mennyi mindenkivel megesik, de most úgy tesztek, mintha a kérdező valami szűk rétegbe tartozna. Pedig nayon emberi dolog.

Eleve, én már azt se értem, hogy lett a megcsalás ilyen "párkapcsolati bűnök első helyezett"-nek kikiáltva...annyi mindent el lehet a párunk ellen követni...nem védjük meg szüleinkkel/barátokkal szemben, nehéz időszakban nem állunk mellette vagy többek között a társunk érzéseire sem gondolva hagyjuk, hogy óvatlaul berántson minket valamilyen függőség...stb, stb.

Kérdező, sajnálom, hogy így reagáltak itt, pedig nagyon bátor dolog volt tőled, hogy segítséget kértél.

Én nem jártam így, és lelkizésben sem vagyok a legjobb, de ha nem lesz a környezetedben jobb jelentkező és gondolod, keress nyugodtan.

25/L

máj. 26. 17:35
 7/9 Noren1989 válasza:

Nagyon emberi, mindössze gerinc kell az elkerüléséhez, plottwist.

Am Jocikàm, elég jól írsz itt nőként.

máj. 26. 17:51
 8/9 anonim válasza:
Nyitottság meg empátia, de férfiak kíméljenek. Xd
máj. 27. 08:34
 9/9 anonim válasza:
Írj nyugodtan, én szívesen meghallgatlak.:) 22L
jún. 8. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!