Van itt valami szintén lány, aki szívesen beszélgetne velem erről? 21/L
Hirtelen jött, sokat tépelődtél, belemenj-e...
Akkor nem volt annyira hirtelen, de ez mindegy is, vállald a tetteidért a felelősséget.
Vagy eltitkolod, vagy megbeszéled a barátoddal.
Jesszus, hogy túldémonizálják egyesek ezt a megcsalás dolgot...aztán ahhoz képest bezzeg mennyi mindenkivel megesik, de most úgy tesztek, mintha a kérdező valami szűk rétegbe tartozna. Pedig nayon emberi dolog.
Eleve, én már azt se értem, hogy lett a megcsalás ilyen "párkapcsolati bűnök első helyezett"-nek kikiáltva...annyi mindent el lehet a párunk ellen követni...nem védjük meg szüleinkkel/barátokkal szemben, nehéz időszakban nem állunk mellette vagy többek között a társunk érzéseire sem gondolva hagyjuk, hogy óvatlaul berántson minket valamilyen függőség...stb, stb.
Kérdező, sajnálom, hogy így reagáltak itt, pedig nagyon bátor dolog volt tőled, hogy segítséget kértél.
Én nem jártam így, és lelkizésben sem vagyok a legjobb, de ha nem lesz a környezetedben jobb jelentkező és gondolod, keress nyugodtan.
25/L
Nagyon emberi, mindössze gerinc kell az elkerüléséhez, plottwist.
Am Jocikàm, elég jól írsz itt nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!