Vannak még itt az oldalon normális emberek?
21
Természetesen bármilyen netes felületen lehet bárki egy arc mögött...pont ezért nem használom ismerkedésre az internetet..
Igazából az a véleményem hogy ha úgymond élőben ismerkedsz,teszem fel találkozol a bevásárlóközpontban egy nővel vagy férfival,beszélgetésbe elegyedtek..tsalálkozókra kerül a sor..akkor sem tudhatod hogy kivel sodort össze a sors,mi a múltja,milyen titkai vannak,ki ő valójában..
Igen,gyanakvó vagyok,lehet túlságosan is..
De sajnos rossz dolgokat,történteket látok a környezetemben,veszekedések,válások,csonka családban felnövő gyerekek..
Sokszor érzem én is hogy jó lenne egy társ hisz jó érzés amikor valaki hazavár,van melletted valaki aki meghallgat,figyel rád,vigyáz rád..
De rizikós.
Szia.
21/L
Igen, de nagyon nehéz szűrni. Nekem sikerült már belefutnom tök jó fej emberekbe is, de persze olyanokba is akik nem ilyenek voltak. Szívesen beszélgetek olyanokkal akikkel érdemes, nem feltétlenül csak társkeresési céllal.🙂
39/N
Hát itt a linkelt kérdésben legalább elsőre látni hogy mi lehet a helyzet. Hogy nem normális az illető. De az igazi jó szörnyek új dobják ki a csalit hogy:
1. ismerkedni akarnak, elvetemültebbek még társat keresni is úgymond
2. folyamatosan idiótákba futottak, érdemtelenül bántották őket, csak te mentheted meg őket, te vagy végre az igazi
3. mézes mázos pár napos beetetős időszak, majd beindul az elmebaj és mindenféle trükkös bántalmazási kisérlet
4. kiderül szép lassan hogy amiket magáról mesélt még az is kamu, minden pont az ellenkezője de még így is letagadja és persze közben ezért is te vagy a hibás hogy kitalálsz ellene mindenféle gonosz dolgot
Általában ilyen egyszerű sok történet megoldóképlete. Annyira egykaptafa, hogy néha már kezdem azt hinni ezeket tenyésztik valahol. Közben csak az élet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!