Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szeretnék valakit, akivel...

Szeretnék valakit, akivel lehet programokat csinálni, vagy ha messze lakik, legalább beszélgetni?

Figyelt kérdés
35 éves nő vagyok, és férfiakkal szeretnék ismerkedni. Aki írt már másik kérdésem alá , az légyszi most ne írjon. Privátban várom az üzeneteket. Gondolom más is van így, itt köztetek?!
máj. 19. 11:03
 1/8 anonim válasza:
Írj.
máj. 19. 11:18
 2/8 anonim válasza:
Barmely tars kereso alkalmasabb erre.
máj. 19. 14:06
 3/8 anonim válasza:

A 35 éves hercegnő azt hiszi, privátban majd kapja a jobbnál jobb ajánlatokat, és neki csak válogatni kell. Egyszer majdcsak felébred.

Vigyázzatok vele, csak azzal beszélget, akiből reméli, hogy lesz valami haszna.

máj. 19. 16:05
 4/8 A kérdező kommentje:
3-as. És mi hasznom lenne bárkiből is, aki mondjuk Pesten él és soha a büdös életben nem fogunk találkozni? Keversz valakivel, vagy te kevered a sz*rt.
máj. 29. 10:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy hármaska! Beszélgetni szeretnék, nem pénzt kunyeràlni. Ha téged ignoràltalak valami parasztsàgod miatt akkor kuss van, vagy vallald fel a neved. Ja azt már nem mered, ugye? Akkor meg tűnj innen!
máj. 29. 10:42
 6/8 anonim válasza:
Paff, mekkora belerúgás! :-D Ha hülye vagy, kiosztanak.
máj. 29. 10:47
 7/8 anonim válasza:
Nekem van sok pénzem nem baj ha szórni kell, így is minden nap a legjobb éttermekben étkezem és nem is keveset. Ha valamit már nem bírok menni, akkor elcsomagoltatom és otthon próbálom meg elpusztítani. Az orvosom már jelezte, hogy ennek nem lesz jó vége, de hát én nem fogok itt koplalgatni, mint a többi csöves alkat nem de bár?
máj. 29. 12:37
 8/8 anonim válasza:
Mi az érdeklődési köröd?
máj. 29. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!