Kecskemét környékéről beszélgetni, programokat szervezni valaki(k)?! (F)
Nemrég költöztem ide, otthonról dolgozom napközben és ezek miatt idáig nem lettek környékbeli ismerőseim, barátaim, akikkel programokat szervezhetnénk, vagy akár csak elmehetnénk a Dombra, vagy az Arborétumba sétálni, beszélgetni egy jót az élet dolgairól. Azért ez élőben mégiscsak kellemesebb, mint írogatni a végtelenségig és a tavasz-nyár miatt adja is magát, hogy kivonuljon az ember a friss levegőre. Új helyeket is szívesen megismernék, viszont nem vagyok az a valahova órákra beülős típus, inkább az aktív találkozókat preferálom a szabadban, ezért hasonszőrű partnereket keresnék. Eddig introvertáltabb voltam, kerestem a helyem a világban, most már viszont nyitnék. Idősebb korosztállyal és a nőkkel jobban kijöttem mindig is, de persze férfiak is jelentkezhetnek, hagyományos értelemben vett haverom úgysem sok volt még. Ha ezek alapján látsz bennem potenciált, írj ide, vagy privátban, ha pedig nem jelentkezik senki, akkor így jártam, attól még lesz holnap. :)
33F
Én csak azt szeretném mondani, hogy "Mennyi kecske, mennyi mét! Legyen ez a hely..Kecskemét."
Ba dum tsss!
Ksznm szpn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!