Írnál lakhelyet,életkort,és mi érdekel barátkozni,így egymásra találna mindenki?
Szia!
Tetszik az elképzelés, hogy mit szeretnél:)
Én egy vas megyei gimnáziumba járó lány vagyok.
Küzdősportolok, szívesen beszélgetnék szintén küzdősportolóval, illetve a sport a lényeg, hogy mindenképpen mozogjon :)
Szeretek olvasni, bár mostanában annyira nem volt időm. Ugyanígy vagyok a film nézéssel is :(
Ha valakinek van kedve, írjon:)
Budapest, 50 éves nő.
Leginkább informatikusokat keresek - valamint idegen (elsősorban angol, másodsorban német) nyelven tanulókat.
Érdeklődési területeim még: újságírás, kiadványszerkesztés, egyházi közösségek és egy kicsit a politika is.
Egyedülálló korombeli FŐLEG nők előnyben! (Na jó, egy-két férfi még jöhet.) Bár ők valahogy teljesen maguktól is megjelennek az életemben.
Tényleg nem rossz az elképzelés.
Én Szeged közelében élő végzős gimnazista lány vagyok (18 éves). Szeretem a történelmet, a klasszikus irodalmat, a videójátékokat, sorozatokat, animét, mangát. Főképp olyan emberekkel szeretnék barátkozni akiket érdekelnek ezek. + Pont ha szeretsz könyvtárba járni.
Korombeliek itt is előnyben. A nem, lakóhely teljesen mindegy, amíg jól el tudunk beszélgetni.
Komárom-Esztergom megyei gimnazista lány vagyok. Szivesen beszélgetnék hozzám hasonló korú, termésezztudományos beállítottságú valakivel.
A nemed és a lakóhelyed nekem mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!