Szeretnék normális emberrel barátkozni,ismerkedni?
#21:
Az sem véletlen, hogy férfiaknak nem írnak :D
Én férfiként beszélgettem itt elég sokakkal, több férfival is. Volt akivel közös projektbe vágtunk, volt akivel gameltünk stb. Viszont ott a sok b*zeráns aki pasikra elkezd nyomulni, meg a lelki betegek, akinek ha nem írsz 12 órán át, mert mondjuk nem érsz rá, akkor már jön a k*rva anyázás és durvább dolgok.
Volt olyan akivel este beszélgettem, vagyis már éjszaka, mert éjfél után volt, de ő lassabban írt és bealudtam. Láttad volna reggelre milyen hisztit leművelt és csodálkozott, hogy elküldtem a p1cs4b4 utána.
Vannak még a "dugd meg a feleségem/lányom" féle pasik is, vagy akik csak arról tudnak beszélni milyen buta, csúnya stb az asszony, alázzam vele együtt én is.
Soroljam mennyi nyomorékkal futottam össze itt 10+ év alatt? :D
És ez nőből, pasiból is értendő, mert sok itt a lelki és/vagy mentálisan beteg.
22: az komoly gecc...
21 vagyok
#24:
Nem
„Hát igen, sajnos sok itt a defektes, az idióta”
Ez bizony így van, és egyre inkább igaz, hogy: gyk = gyógypedagógiás kretének gyülekezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!