Szeretnék normális emberrel barátkozni,ismerkedni?
#9:
Te barátkoznál pedokkal, sorozatgyilkosokkal, mélydepressziósokkal, olyanokkal akik vagdossák magukat stb?
Nagyon sok téren számít milyen a másik, ebbe beletartozik bármilyen betegség, szexuális orientáltság, a kor meg főleg!
30 évesen "barátkozni" (már ha lehet annak nevezni ebben a formában) 10, vagy épp 90 évessel?
Ja az tök egészséges, hogy 30 évesen egy 14 éves értelmi szintjén vagy, ha ő a barátod.
És igen, nem szeretnék homikkal barátkozni, se 20 éves kisfiúkkal. És nem, nem flörtölni vagy dugni akarok "barátkozás" címszó alatt, hanem beszélgetni szeretnék normálisan gondolkodó emberekkel, de már látom, hogy itt ilyen nincs (kivétel az az egy két normális kommentelő, köszi nekik, hogy értik!).
Mondtam hogy itt nem lehet.
8 vagyok.
#14:
Én szerintem normálisan írtam privátban is mégsem kaptam választ.
Bár kinek mi a normális ugye.
Erős általánosítás úgy itélkezni, hogy az itt regisztrált és aktívan használt oldal tagjai 1%-a sem reagált a kérdésedre.
Engedd el, mindenhol talalni olyan embereket akiknek semmi sem megfelelő és belekötnek mindenbe. Unazkoznak. Érdemes lehet társkereső oldalakat használni barátkozásra is.
"mert nyilván oka van annak, hogy velük már nem beszélek"
Hát kedves kérdező, amit én érzek a stílusodban - de lehet csak én vagyok túl szenzitív bizonyos stílusjegyekre - az alapján valóban oka van :)
Ám meg kell kérdeznem, kb hány emberrel beszélhettél eddig itt az oldalon összesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!