Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Utcán, tömegközlekedésen...

Utcán, tömegközlekedésen kajáldaba stb. Hogyan lehet ismerkedni? 29/f

Figyelt kérdés

Azaz közel 30hoz hogyan kéne nyitni idegenek felé? Nem akarok bunkó nyomulos se lenni, de szívesen beszélgetnék bárkivel.

Neten éltem eddig ezt az ismerkedéses dolgot, de úgy érzem elrohant felettem az idő. Neten meg nem ér semmilyen impulzus, mert csak jönnek mennek az emberek. Olyan mint robotokkal beszélgetni, mivel nem látod az illető reakcióját. Kezd ebből már elegem lenni és szívesen kimozdulnek a komfort zónámból..

ápr. 11. 17:56
1 2
 11/14 anonim válasza:
Belenézel a szemébe. Ha állja a tekintetedet, visszanéz, akkor odamehetsz. Ott helló, majd a neved.
ápr. 14. 08:29
 12/14 anonim válasza:
Élőben gyakorlatilag sehogy. Mindenki a telefonját buzerálja, vagy mogorván bámul maga elé, esetleg társaságban cseverészik. Régebben felvetettem itt, hogy ha nem lehet szemkontaktust sem teremteni a nőkkel, akkor miért sírnak, hogy a mai férfiak képtelenek a kezdeményezésre, és amikor azt mertem írni, hogy a nők legalább mosolyoghatnának, ha szimpatikus valaki, akkor lehurrogtak, hogy "jó, hogy nem fogok minden vadidegenre vigyorogni" és társaik. Utcán nem lehet ismerkedni, mert "proli dolog", utazás közben nem lehet, mert megzavarod őt a jótékony magányában, boltban nem lehet, mert ő nem azért van ott, hogy ismerkedjen, szórakozóhelyen nem lehet, mert biztosan csak dugni akarsz, neten nem lehet, mert ki tudja, ki lehetsz ott a másik oldalon stb. Innentől kezdve veszett ügy az egész, ha a nők ennyire nem nyitottak semmire, akkor a kör bezárult. Csak akkor meg ne picsogjon senki, hogy "a mai férfiak miért töketlenek, miért nem tudnak kezdeményezni".
nov. 10. 11:45
 13/14 anonim válasza:
Érdemben sehogy.
nov. 10. 11:58
 14/14 he84 válasza:
Ne haragudj kérdező, de a legtöbb nő nem szereti az utcán leszólítást idegenektől, így én nőként inkább nem javaslom az utcán random nők leszólítását. Nem minden nő, de néhányan zaklatásnak veszik, főleg abban az esetben, ha a leszólító férfi a nemet mondás ellenére tovább próbálkozik. Na meg okkal félnek néhányan attól is, hogy az adott férfi esetleg megerőszakolja majd, vagy átveri bármi mással, vagy esetleg megöli őt egy eldugott helyen.
nov. 10. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!