Vannak itt olyanok, akik maguk alatt vannak?
Én szerencsére már túl vagyok ezen, bár nézhetjük úgy is, hogy most is "magam alatt vagyok", de messze nem annyira, mint régen.
Mostanság nem jött össze sok dolog, de még így is elég pozitívan állok a dolgokhoz, csak bizonyos téren eldöntöttem, hogy változtatok.
Igen ilyen ha csávó vagy
Ha csajnak születtél volna mindenki meghallgatna meg kérdezgetné hogy mi a baj
"A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak – amig a fejedben vannak, határtalannak tünnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőkként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. S ha még is megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs,aki megértsen."
Stephen King
Sajnos ez igaz.
Látod, most sincs itt egy lány se hogy az ellentétjét bizonyítsa.
Jajj de igaz a #7 idézete.
Nem vagyok magányos, de magam alatt vagyok. Már rég óta. De felesleges elmondani bárkinek is, beszélni róla, úgysem változik meg semmi. Minek beszélni róla idegeneknek? Mikor azt sem tudja az ember ki az a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!