A Wowban egy tapasztalt farmoló tudna segíteni hogy mivel
tudnám kifarmolni a wow tokent? Legfőképpen olyanok
segítségét szeretném, akik maguk is farmolják minden
hónapban a tokent, de természetesen minden segítségnek
nagyon örülök.
Sajnos egy tapasztalt farmoló nem képzi ki a konkurenciát :)
2017. máj. 19. 11:31
2/7 A kérdező kommentje:
Nos ezzel határozottan egyet értek, csak nagy elkeseredésemben gondoltam kiírom, hátha valaki mégis tudna nekem segíteni :(
első körben én amondó vagyok, hogy ne wow-ozz, elcseszi az életed, bármi más játék mehet, de a wow egy gonosz játék.
egyébként ha már nyomod, érdemes az AH-ban goldot keresni. ha grindelsz, farmolsz rámegy a fél életed. okosan, ügyesen figyeld, mi megy jól AH-ban és kerekedj vele, akárcsak a real life tőzsdén. vegyél minél többet ha olcsó, add el jó drágán ha kevés van bent. kell hozzá persze kezdőtőke és nekem a wotlk óta nincs wow élményem, de ott ezzel a módszerrel nemvoltak "anyagi gondjaim".
2017. máj. 21. 02:50
4/7 A kérdező kommentje:
Valóban úgy lehet. Megvettem 1 hónappal ezelőtt a battlechestet, majd rá 1 hétre a legion is (mivel elértem a 100-as határt) Ezek után teljesen belemerültem, és elhanyagoltam úgy a szociális életem, mint minden mást. Komolyan, elfelejtettem enni/inni, és elvesztettem az időérzékemet is hétvégente. Srácok, abbahagytam a world of warcraftot, hihetetlen jó játék, és pontosan ezért annyira veszélyes!
teljesen egyetértünk. én 2010 nyár végétől toltam 2012 december közepéig. az mentett meg és nemkamu, hogy el akartam adni KP-ért az accomat és átvertek, ellopták a dolgokat. ma már nem bánom, mert talán ez mentett meg a súlyosabb problémáktól. a 2 év alatt tartottam egy kb 5 hónapos szünetet komoly külső nyomásra, de a visszatérés után csak méginkább hardcore-ba nyomtam. 4800 órát öltem bele így a másfél év alatt, ágyból gép elé, gép elől ágyba volt a szitu, nem érte meg. azóta sem tudnék mondani megközelítőleg sem olyan jó és élvezetes játékot, bár hozzáteszem, hogy csak a BC-WotLK kiegekre értem ezt, az utána következő kiegekkel szerintem elkezdődött a leáldozása, kénytelenek voltak beszippantani casual playereket is stbstb. teljesen mindegy mivel mással játszik az ember (esetemben csgo és dota2), de a wowot abba kell hagyni amint lehet.
2017. máj. 24. 02:27
Nem bántásképp írom,de azért azt tanácsolni valakinek,hogy ne tolja a wow-ot,mert Te gyönge akaraterővel rendelkezel (rá kattantál mint a sz@r) olyan,mint ha azt mondanám valakinek,hogy ne egyen pizzát,mert Én múltkor meghíztam tőle.Nem vagyunk egyformák,nagyon sokan jól tudják kezelni az olyan dolgokat,mint a játék.Vannak gyönge emberek,akiket beszippant és elvesztik a kontrollt,de ezért még nem kell másnak azt tanácsolni,hogy kerülje el.
2017. máj. 24. 08:42
Csiß oké tegyük fel, hogy egyetértek az objektivitás jegyében. Csak elfelejted azt a tényt, hogy amíg más játékokban, ha nem veszed olyan komolyan, akkor is tudod élvezni és kiélvezni majdnem a teljes contentet. A wow viszont minden egyes képkockájával és apróságával már alapból arra sarkall téged, hogy függj bele a játékba. Mikor pedig felhúztad max szintre, akkor indul csak be igazán, hiszen a te felfogásoddal maximum ócska 5fős dungeon-okat meg normal instákat tologatsz; meg nyomod a bg-ket, ahol valahol a scoretábla alsó felében tengődsz és kapsz egy értéktelen középszerű karaktert. ahoz hogy igazán és teljes értékűen élvezni tudd a játékot, igenis rákell szánnod egy napnak több mint a felét a gameplay-re, felkell adnod irl dolgokat, hogy ott lehess a hardprogress raid-eken vagy told az arena felső kategóriáit, bár kitudja, hogy a mostani kiegeket mennyire butították már le ilyen szinten. de ha te a "jól kezelős" gameplay-eddel felmutatsz egy hardprogress mythic raidgeart és a pvp season-okban rendszeresen kiszedsz legalább 3-4 top pvp set elemet, akkor megemelem a kalapom... ja az olyanokról nembeszéltem, hogy achik, profok, nem autistákból álló guildtagság, jól gearelt altkarik stb.
2017. máj. 25. 17:49
Kapcsolódó kérdések: