Hölgyek, ismerkedne valaki mocskos fantáziáju férfival? 32F
Techno/dance/electronic zenét hallgatok a '90-es '00 évekből.
Komédia, akció, fantázia filmeket kedvelem.
Autóversenyeket kedvelem.
Szabadidőmben séta, autózás, zene hallgatás.
Politika, celebhírek kizárva.
😂😂😂 Ez az! Elsőre megvan!
A tisztalelkü, hithű büszke magyar, és példaértékü előélettel!
Ő nem hibázik, mindig jó döntést hoz. Ha mégis akkor azt azonnal kimagyarázza, hogy azt ő azért mert,....
Hűséges a párjához! Amikor épp ott van mellete, vagy pont a buszra siet.
Mindent jobban tud és mindenhez is jobban ért.
Nemhiába, a piramisokat is magyarok épitették!
Napestig lehetne folytatni.
Kellemes családtagverést a nap hátralevő részében.
Ez a gyakorikerdesek.hu oldal lényege! Név és arc nélkül kérdezhetsz/monhatsz amit csak akarsz. Nincs következménye.
Legfeljebb kitiltanak az oldalról. Lesz masik email fiók.
Nem értem hogy jön ide a magyarkodás és a családverés, ha tudnád mennyire megvetem én azt akkor nem írnád, de így vicces hogy mégis pontosan erre asszociálsz :D
Én abszolút segítő szándékúnak írtam amit, azért írtam a végén hogy szívesen. De akkor segítek még, gondold át fejben ez a kombináció vonzó egy nőnek? És miért nem?
Volt előtted két másik válasz. Talán 1, talán 2 különböző személytől. Én azokra válaszoltam. De már korábban jelentettem az első két választ a moderátoroknak és eltüntették.
Amikor elkezdtem írni az első válaszomat akkor még csak az a két válasz volt.
Amikor rákatintottam a küldésre akkor már ott volt a tied is.
Bocsánatot kérek a félreértésért.
Ja értem semmi baj, láttam azokat is, csak céltalan prosztó kötekedések voltak. Jó is hogy törölték, szemetelik az oldalt vele :D
Amúgy kicsit szigorúan ítélhettem meg, talán akadnak olyan lányok akik pont erre vágynak amit írsz, bár véleményem szerint eléggé ritkák lehetnek, főleg manapság. Azért sok sikert kívánok hogy megtaláld őket!
A 12:21-es válaszom pedig tömény irónia.
Igen értem a válaszodat és a jószándékodat.
Mit veszíthetek azzal hogy kiírok egy ilyen kérdést?
Száz hasonló kérdés jön naponta a péniszméregetőktől a politikai fanatikusokig.
De vannak túlon túl okos emberek mint az a korábbi válaszoló akik nem tudják hogy milyen életet éltél, élsz jelenleg. És egyszerüen csak muszály beleugatni valamit a témába.
Köszönöm.
Persze nem szabad általánosítani.
Senki nem fog írni
Az internet nem így működik, nő soha nem ír pasira
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!