Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Why not barba valaki elkiserne?

Why not barba valaki elkiserne?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Március 9-én szombaton érnék rá felmenni Pestre, és még sosem buliztam abban a bárban, ezért érdeklődöm hogy van e itt jóarc ember akivel elmehetnék bulizni oda?

Barátaim akkor sajna nem érnek rá ezért lennék egyedül :D

22 éves vagyok, azért jó lenne 30 alattival :) köszi szépen ha valaki kisegítene és szívesen bulizna egyet😊

2024. febr. 27. 21:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, az lemaradt hogy srac vagyok :)
2024. febr. 27. 21:22
 2/7 anonim válasza:
Semmi extra, egy sima kávézó
2024. febr. 27. 22:45
 3/7 anonim válasza:
Akkor már elmehetnél tényleges buliba.
2024. febr. 27. 23:17
 4/7 Jani Belucci válasza:
Én nem mondanám bulihelynek. Ez egy kis kávézó/bár a Dunaparton. Ide a haverokkal ülsz be iszogatni, vagy randizni valakivel, beszélgetni. Vannak néha események, drag showk, karaoke, de nem itt fogsz hajnalig táncolni.
2024. febr. 28. 06:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Ooh, azthittem azert rendes buli van ott szombatonkent :D na mindegy, koszike :)
2024. febr. 28. 08:00
 6/7 anonim válasza:
Én srác vagyok. Elkísérlek, ha úgy van. Meg ha csak iszogatás lesz, akkor is kialakulhat valami nem?
2024. febr. 28. 14:05
 7/7 wc papa válasza:

6

akkor az szerintem meleg helyen lesz

2024. febr. 28. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!