Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Itt 20/F. Korombeli haverokat...

Itt 20/F. Korombeli haverokat keresek programokra. Élni az Életet fiatalon. (?).

Figyelt kérdés

Sziasztok, 20 éves srác vagyok, nem rég költöztem Magyarországra külföldről és egyáltalán nem egyszerű normális haverokra lelni itt, főleg úgy hogy Külföldi Levelező egyetemista vagyok. Olyan haverokat keresek itt is amelyek szeretik is a kihívást, nem szégyellősek ha pld nudista strandra kerül sor, vagy a szabadban, furdokben nem félnek a mesztelenségtol ,utazni, termál-okba járni, túrázni blablabla bármi ami normális és természetes (nem csak a bulizás).

Mindegy hogy milyen a szexualitásod, én csak haverokat szeretnék szerezni és hogy normális kulturált ember légy, mert én is ezt tudom nyújtani.

Van Önbizalmam és Önszeretetem bőven, szerintem az mindent el mond hogy miért is, ezt is várom a másik féltől mivel csak is úgy tudnak az emberek haverkodni ha egy szinten rezegnek (mentálisan is). Tudtok alá válaszolni vagy privátban.

2024. febr. 14. 23:33
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Szerintem a kérdező jól írta, nincs benne semmi buzulás. Viszont, mint látható van akinek valóban nem jön be, hogy haverok meztelen fürdenek, tusolnak, vagy nudira mennek együtt. Ezt én sem értem.

Én pl. a barátommal megyek együtt termálba, szaunázni, meg nudista strandra, mert a feleségem nem hajlandó ezekre a helyekre menni.

És ha valaki idegenek előtt meztelenkedik, akkor pont a haverja előtt szégyell ?? Miért is ? Ha egyébként többet akar valamelyik a barátságtól az akkor is lehet, ha gatyában fürödnek, !

2024. ápr. 28. 10:51
 22/24 anonim válasza:

És tetszik-e valamelyik haverotok teste, amikor meztelenek vagytok?

Én úgy vagyok vele, hogy izgat a jó sportos test, de nem szexelnék velük.

Ezt vajon melyik orientációba sorolják?

2024. ápr. 28. 14:18
 23/24 anonim válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy még mindig szeretnél e haverokat, akivel ilyenekre el tudnál menni.

Én szívesen haverkodok, szeretek új embereket megismerni, és egyáltalán nem vagyok más srácok előtt szégyenlős. Sőt, szeretek közösen meztelenkedni más srácokkal.

25 éves srác vagyok, ha gondolod írj rám privátban.

2024. júl. 21. 08:23
 24/24 anonim válasza:

az a homoatractív heteroszexuális altípus.

2024. júl. 21. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!