Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Itt 20/F. Korombeli haverokat...

Itt 20/F. Korombeli haverokat keresek programokra. Élni az Életet fiatalon. (?).

Figyelt kérdés

Sziasztok, 20 éves srác vagyok, nem rég költöztem Magyarországra külföldről és egyáltalán nem egyszerű normális haverokra lelni itt, főleg úgy hogy Külföldi Levelező egyetemista vagyok. Olyan haverokat keresek itt is amelyek szeretik is a kihívást, nem szégyellősek ha pld nudista strandra kerül sor, vagy a szabadban, furdokben nem félnek a mesztelenségtol ,utazni, termál-okba járni, túrázni blablabla bármi ami normális és természetes (nem csak a bulizás).

Mindegy hogy milyen a szexualitásod, én csak haverokat szeretnék szerezni és hogy normális kulturált ember légy, mert én is ezt tudom nyújtani.

Van Önbizalmam és Önszeretetem bőven, szerintem az mindent el mond hogy miért is, ezt is várom a másik féltől mivel csak is úgy tudnak az emberek haverkodni ha egy szinten rezegnek (mentálisan is). Tudtok alá válaszolni vagy privátban.

2024. febr. 14. 23:33
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Olyan azért mehet és megy is sokszor, hogy közös hoki, esetleg egymásnak verés, de nyilván ezek nagyon bizalmi dolgok, nem akárkivel teszi az amber.

Szó sincs dugásról, az már tényleg bu-xulás lenne.

2024. febr. 16. 16:52
 12/24 anonim válasza:
11# Nem, nincs ilyen.. Havernak a farka az tabu.. Minden szempontból..
2024. febr. 16. 16:54
 13/24 A kérdező kommentje:

Adtam Választ mindenre, ha sajnos nincsen mentális kapacitásotok meg érteni azt amit írtam és MIÉRT, az nem az én bajom, sok sikert.

Ha nem tetszik valami akkor így jártál.

2024. febr. 16. 20:55
 14/24 anonim válasza:
#13: Te félreértésben vagy, nem mi akarunk bartákozni. Minket aztán nem érdekel, hogy te kivel és hol akarsz buzulni. Csak felhívtuk a figyelmed, hogy nem vagyunk hülyék teljesen, és ellentmondásos a kérdéskiírásod. De tudjuk okoska, hogy csak te vagy a tökéletes és nekünk hiányosak a mentális kapacitásaink. Fő a szerénység!
2024. febr. 17. 10:44
 15/24 anonim válasza:

12

ne viccelj. akkor nálunk ezek szerint az egész csapat homár volt.

hát edzések után 16-17 évesen volt amikor az egész banda, vagy legalábbis aki ott maradt, együtt verte. emlékszek egy helyre, ahol konkrétan egyetlen srác volt a kivétel, ő nem akarta, mert közölte, hogy szerinte bu-ulás, de azért ez elég jól mutatja az arányokat.

na mindegy, csak meglepődtem ezen a kategorikus "haver farka tabu"- dolgon, mert én nem így tapasztaltam.

2024. febr. 18. 00:01
 16/24 A kérdező kommentje:

(15)

Teljes mértékben igazad van, én sem értem ezt a tabut, úgy viselkednek mint a kis gyerekek pedig alap anatómia.

2024. febr. 18. 00:06
 17/24 anonim válasza:
15# Nekem eszembe nem jutna a haverom kukacához nyúlni.. Vagy nem tudom, nekem ez olyan elborult dolog. A haver farka tabu, nekem legalábbis. Vagy én vagyok túl begyepesedett?
2024. febr. 18. 00:35
 18/24 anonim válasza:

17

hát nem tudom. nálunk öltözőben simán ment az, hogy egymás mellett vertük, aztán olykor rámarkoltunk a mellettünk lévő haveréra is és egymásnak is vertük. és nem lett ettől senki homó. na meg el is múlt az az időszak, már nagyrészt mindenkinek állandó bnője van, 2-nek gyereke is, de hát tizenéves korban csinál az ember ilyemiket :) én nem látok benne tú sok gondot.

2024. febr. 18. 13:45
 19/24 anonim válasza:
18: Nem vagyok homofób, ne érts félre.. Egyszerűen csak nekem nem túl életszerű a történet.
2024. febr. 18. 14:20
 20/24 anonim válasza:

Nincs semmi ellentmondás, a meztelenség nem jelent szexet.

Én is szeretem, de nem akarok szexelni az illetővel, akit látok.

Van még ilyen, aki ilyet keres?

2024. ápr. 28. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!