Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki szeretne tartósan...

Valaki szeretne tartósan barátkozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

22 éves lány vagyok és szeretnék barátkozni. Vannak barátaim,de szeretnék új embereket megismerni és egy tartós barátságot kialakítani. Voltak itt kisebb nagyobb barátságaim már és nagyon jók voltak,de némelyiknek elég csúnya vége ért.

Mindenféleképpen olyan barátot vagy barátnőt keresek aki tiszteletben tartja a határokat és ténylegesen csak barát szeretne lenne.

Nyitott vagyok bárkifelé igazából,de túl nagy korkülönbség ne legyen azért. Jó lenne ha egy olyan szintű baráti kapcsolat alakulna ki az idő során,amely tényleg tartós és akár ha a távolság engedi néha lenne személyesség is benne.

Aki szeretne barátkozni velem írjon üzenetet! :)

febr. 6. 20:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem tudok mindenkinek írni,nem lehet annyi üzenetet küldenem úgyhogy aki komolyan szeretne az írjon rám :)

A határok alatt azt értem,hogy igen van párom ezért is csak barátot keresek és semmi többet.

febr. 8. 15:42
 12/12 anonim válasza:
Írtam. 19L
febr. 14. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!