Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért vagytok itt?

Miért vagytok itt?

Figyelt kérdés

Úgy nőttem fel, hogy anyám mindig azt mondta, hogy az képes csak unatkozni, aki buta ember. Igyekeztem az életem ebben a szellemben alakítani. Fellépve erre a platformra azonban mindig azon tűnödöm, kit vagy mit is keresek én itt tulajdonképpen. Unaloműzést, beszélgetőpartnert vagy valakit aki talán ugyanakkora mértékben szenved mint én, vagy éppen hasonló hozzám. Mindig arra jutok, hogy nem tudom. Egyszerűen csak kilyukadok itt, újra és újra, és arra jutok, nincs egzakt, kimerítő válaszom a kérdést tekintve.

Ha ezek után úgy döntesz, hogy írsz nekem, megkérlek hogy ne fedd fel sem az életkorodat, sem pedig a nemedet. Adjuk meg egymásnak a skatulyák nélküli esélyt.

A könyvet is a borítója alapján ítéljük. Az internetnek hála, ítéljük egymást a szavaink által. De csakis az igazat! Legyünk őszinték egymással. Idővel minden úgy történik úgyis, ahogy annak lennie kell.

jan. 23. 22:09
1 2
 11/19 anonim válasza:

"A könyvet is a borítója alapján ítéljük."

Fülszöveg, mások véleménye, cikkek, netes értékelések, videók, blogok, a szerző korábbi könyvei (ha vannak), elismerések... Ezek neked mondanak valamit? Szerintem még életedben nem vettél a kezedbe egy könyvet se, ha komolyan azt hiszed, hogy valaki aszerint olvas, hogy milyen a borító... Meg mondjuk abból is lejön, hogy a kérdésedben egy összeszedett mondat nincs. Egy egyszerű szöveget nem tudsz normálisan megfogalmazni.

jan. 24. 09:00
 12/19 anonim válasza:
Általában az ilyen magasröptű, jól hangzó szövegelések mögött nincs semmi értékelhető...
jan. 24. 09:40
 13/19 anonim válasza:

"Úgy nőttem fel, hogy anyám mindig azt mondta, hogy az képes csak unatkozni, aki buta ember. "

"Unaloműzést, beszélgetőpartnert vagy valakit aki talán ugyanakkora mértékben szenved mint én, vagy éppen hasonló hozzám"

De mitől szenvedsz kérdező? Ugye nem az unalomtól?

jan. 24. 12:44
 14/19 anonim válasza:
Nevetni a sok idiótán, akik halálosan komolyan veszik magukat és mindent tudnak.
jan. 24. 15:41
 15/19 anonim válasza:
segíteni,elütni az időt,történeteket ismerni meg.
jan. 24. 21:25
 16/19 anonim válasza:
Szerintem szemüveges fiú vagy
jan. 24. 21:39
 17/19 anonim válasza:
Kérdezni vagyok itt. Amit nem tudok, itt kérdezem meg. Legutóbb feltettem egy kérdést a számítástechnika topicba és céltudatosan a válaszok megnézése miatt jöttem fel. Utána belegörgettem kicsit a barátkozás rovatba, nem unalomból, nem beszélgetőtárs keresés miatt, hanem az olyan emberek hiányoznak, akikkel találkozni is lehet és hozzám hasonlóak.
jan. 27. 22:29
 18/19 anonim válasza:

Mert vicces XD

Vannak jó kérdések és vannak jó válaszok. Vannak elgondolkodtató kérdések és filozofálgatós válaszok. Vannak értelmezhetetlen kérdések és idióta válszok. Sokszínű az itteni társaság.

Belefutottam már olyan emberekbe, akikkel elég régóta privátban tartom a kapcsolatot és enélkül az oldal nélkül sosem kezdtünk volna beszélgetni.

jan. 29. 19:11
 19/19 anonim válasza:
Én több okból is látogatom ezt az oldalt. Egyes válaszokon jót tudok nevetni, szóval szórakoztató olvasni a szövegeket. Ugyanakkor egyes válaszok segítik a fejlődésemet. Többek között éppen ma jöttem rá egy olyan dologra, ami akár sorsdöntő is lehet a számomra. Ehhez valszeg ezen oldalak olvasása is hozzájárult.
febr. 27. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!