Lanyok szoktatok itt baratkozni/ismerkedni? Vagy csak ugy random neten?
Figyelt kérdés
Aki szokott annak mi a tapasztalata ezzel a fajta ismerkedessel?
Mennyi idösek vagytok?
Akinek van kedve privatban is leirhatja.
2024. jan. 23. 17:08
1/5 anonim válasza:
Nem. A legtöbb ember aki ilyen platformokon rám ír, csak valami beteg perverz, vagy pedig feltétlenül ismerkedni akar és ha én nem akarok akkor ki van akadva. A harmadik típus akivel itt találkoztam, az a panaszkodós szerencsecsomag, aki lelki szemetesnek használja a másikat.
2024. jan. 23. 17:27
2/5 anonim válasza:
Én szoktam, de csak itteni beszélgetés. Épp ezért lehet, hogy mindenkivel tudok beszélgetni, mert úgymond nem akarok senkitől többet. Aki tőlem többet akar, annak megmondom hogy nem megy és ha ezen kiakad, tiltom. Ha véget vet a beszélgetésnek oké, ha meg elfogadja és beszélgetünk tovább, az is. De az emberek többsége tényleg fura itt.
22/L
2024. jan. 23. 17:31
3/5 anonim válasza:
Osztom az első válaszoló véleményét.
Nekem amúgy sem volt sose szerencsém a netes ismerkedéssel, normális ember még nem írt rám sehol, rövid úton kiderült mindegyikről, hogy baj van a toronyban.
Szerencsére már nincs igényem ilyesmire, tartós kapcsolatban élek.
32N
2024. jan. 23. 18:17
4/5 anonim válasza:
Én itt találtam legjobb barátságot vagy 3 évnyi próbálkozás után. Ennyi idő kellett, hogy végre találjak egy normális embert is a millió troll között.. 19/L
2024. jan. 23. 18:52
5/5 anonim válasza:
Én erről az oldalról találtam egy nagyon jó barátot,akivel rendszeresen beszélgetek,lassan 2 éve,az igaz,hogy idő mire ez kialakult,de megérte!:)
2024. jan. 23. 21:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!