Ez komoly hogy nem lehet sehol sem az interneten baràtilag ismerkedni???
Hány éves vagy? Milyen nemű?
Tanköteles vagy még (16 év alatt,) vagy már elmehetnél dolgozni? (Pl. önkénteskedni, ha más nincsen...)
Milyen érdeklődési kör jöhet szóba nálad? (Egyházi közösségek kifejezetten várják a fiatal korosztályokat. Lelkigondozók tömegével.)
Ötleteid is lehetnek bizonyos kereteken belül, amit csoportfoglalkozások keretében átadhatsz másoknak.
Beosztott vagy vezető típus lennél?
Szerintem a kultura és közösség rovatba lehet barátokat szerezni inkább. (Érdemes végigböngészni az alkategóriákat, hogy melyik tetszene!)
12-es voltam.
Az a baj, h ha nem munka iskola vagy egyeb olyan terben ismerkedsz ahol alapbol idot toltotok egyutt, akkor egyszeruen nincs az embernek energiaja plusz kapcsolatokra felnottkent. En legalabbis ezt latom.
A parkereses az egy fokkal mivel ott csak 1 ember lehet mindenki eleteben, es arr csak tud energiat szakitani.
Tehat szerintem ahhoz, h vki interneten baratot szerezzen a kovetkezok kellenek: egyikuknek se legyen sok baratja, lehetoleg azonos nemuek legynek, kozos erdeklodesi korok kellenek, es mind2en motivaltak kell legyenek a kapcsolat fenttartasara. Ha ez nincs meg akk kb eselytelen. Lehet nem hangzik lehetetlennek de szerintem eleg szuk metszet.
Egy parkapcsolathoz kevesebb dolog, igaz ott bejon a kepbe hogy kell a kolcsonos vonzalom, de az akar a kozos erdeklodesi kort is felul irhatja.
Hat ugy tünik hogy komoly, nekem se sikerül mar jo ideje, pedig en is szeretnek uj baratokat. F.
Aki szeretne irhat nyugodtan! 😊
Mert férfi/fiú vagy!
Ha nő/lány lennél, mindenki nyitott lenne feléd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!