Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Gáz megkérdezni valakit, aki...

Gáz megkérdezni valakit, aki szimpatikus, hogy van-e valakije?

Figyelt kérdés
Nőként tenném egy férfi felé ezt a lépést, aki tetszik, csak gyanítom, hogy én is neki. Legalábbis gyakran köszön előre. Tudom, ez nem egy biztos jel, meg ilyenek, de más kontaktunk nem nagyon van.
2024. jan. 4. 22:40
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy egyik alkalommal megkérdezném, hogy esetleg foglalt-e. Tudom, nem nőies ez a direktség, de lassan 3 éve tetszik, csak nekem közben volt kapcsolatom és mivel nem is vagyok benne biztos, hogy kölcsönös, így hanyagoltam a dolgot. De ezzel nem tudom, mennyire csinálnék magamból hülyét. :D
2024. jan. 4. 22:42
 2/13 anonim válasza:
A férfiakat ez egyáltalán nem zavarja, sőt örülnek neki, ha valaki érdeklődik irántuk.
2024. jan. 4. 22:44
 3/13 A kérdező kommentje:
És hogyan lenne ez a legkevésbé kínos a reakciójától függetlenül?
2024. jan. 4. 22:48
 4/13 anonim válasza:

Ez embertől függ, de minimális az esély rá, hogy kínosan jöjj ki ebből. A többi csak rajtad múlik, hogy mikor és hogyan dobod be ez a kérdést.

Hazafelé, vagy valami bárban, kávézóban rákérdezel. Ennyi.

Általánosságban egy férfi nem fogja visszautasítani a közeledésedet mert egy férfi életében ritka egy ilyen esemény.

2024. jan. 4. 23:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem messze dolgozik, mint én. Tehát futtában látjuk egymást. Csak az én fejemben ez tényleg ilyen direkt módon zajlana, ami ha foglalt, akkor lehet cink. Ha meg nem, akkor meg lehet, hogy szimplán nem kölcsönös. De úgy bennem van, hogy kockáztatnék.
2024. jan. 4. 23:07
 6/13 anonim válasza:

Kockástass, nincs veszteni valód. Csak nyerhetsz.

A biztos rossz is jobb, mint a bizonytalan jó....

2024. jan. 4. 23:54
 7/13 anonim válasza:

Ki lehet alakítani úgy hogy megmondja magától...

Szimplán megkérdezed hogy hogy teltek az ünnepeket, elvitte e a párját vacsorázni vagy együtt főzőcskéztek... Stb... .szoval simán kíböffentheti magábától. 🙂

2024. jan. 5. 05:58
 8/13 A kérdező kommentje:
Ez remek ötlet. :D Nem is olyan bonyolult, gondolhattam volna erre én is. Akkor már csak bátorság kell hozzá. :)
2024. jan. 5. 15:58
 9/13 anonim válasza:
Ez milyen aranyos,szorítok nektek,szeretem az ilyen romantikus dolgokat! Hajrá,menni fog!🍀🍀🍀megírod majd mit reagált?
2024. jan. 6. 20:26
 10/13 anonim válasza:
Igen! Várjuk a sztori végét:)
2024. jan. 7. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!