Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Illik ilyet megkérdezni...

Illik ilyet megkérdezni ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
a leendő páromnak van már gyereke és hogy miért ment szét a volt párjával
2023. jan. 31. 17:20
1 2
 1/12 anonim válasza:
Szerintem egy oszinte kapcsolatba barmi belefer. De ha visszahuzodobb, akkor egy par randi utan csak elmondja. Tudhatja, hogy erdekes szempont vele kapcs.
2023. jan. 31. 18:00
 2/12 anonim válasza:
szerintem illik ilyet megkérdezni, persze ha már jobban ismeritek egymást
2023. jan. 31. 18:32
 3/12 anonim válasza:
Megkérdezheted, de teljesen felesleges. borítékolom neked a választ: mert a volt feleség egy szemét, rohadt nő volt, hisztériás, agresszív, betegesen féltékeny, esetleg félrelépett. Még nem volt pasi, aki ne ezzel jött volna, mert ők szerencsére minden esetben hibátlanok.
2023. jan. 31. 19:22
 4/12 anonim válasza:
soha nem kezdenék gyerekessel
2023. jan. 31. 21:51
 5/12 anonim válasza:

Hazugság, a nők kezdeményezik a válást! Általában mert elhiszik, hogy érnek valamit a piacon és egy béta- gammahím majd felneveli az ellést.

Nálunk velem maradt a gyerek és szerencsére gyerektelen párt találtam.

F, 42

2023. jan. 31. 22:20
 6/12 anonim válasza:
Lehet, hogy idővel magától is el fogja mondani. Egyébként szerintem csak akkor faggatózz, ha téged sem fog zavarni, ha esetleg ő is rákérdez arra, hogy miért szakítottál az előző pároddal.
2023. jan. 31. 22:37
 7/12 anonim válasza:
Hát.. ha már ilyen elég alapvető dolgokat sem lehetne az ismerkedés során megkérdezni, pont amikor egymás minél alaposabb megismerése a cél, akkor azt a kapcsolatot már most megette a fene.
2023. jan. 31. 22:56
 8/12 anonim válasza:
Én pont most olvastam egy weboldalon erről, mit mikor illik megkérdezni. Ezt a témát is taglalták. Azt írták, hogy akkor tanácsos az ilyesmit megkérdezni vagy egyáltalán a másik múltbeli kapcsolatairól érdeklődni, mikor már biztos vagy benne, hogy te vagy az egyetlen nő az életében. Mikor már biztosra veheted, hogy nem randizik másokkal is.
2023. jan. 31. 22:57
 9/12 anonim válasza:

Nem fogod megtudni a másik fél nélkül az igazsagot. De sokat kiszűrhetsz abból, hogy reagál, ha van egy kis emberismereted.

Nem gáz kérdezősködni, ez a téma meg adja magát.

De nem kezdenék még egyszer gyerekes elválttal, hacsak nem szent vagy. Mert állandó része lesz az életednek az ex.

2023. jan. 31. 23:52
 10/12 anonim válasza:
8:az ilyen weboldalak propagandát írnak, nem jó tanácsokat.
2023. jan. 31. 23:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!