Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Első szilvesztei buli barátokk...

Első szilvesztei buli barátokkal. Hogyan ismerkedjek? És mennyit igyak, hogy ne tűnjek lúzernek?

Figyelt kérdés

Az egyik volt osztálytársam egy szilveszteri bulit szervezett, ahova engem is meghívott. Ez mind nagyon szép és jó, csak az a baj, hogy kb. 3 embert fogok ismerni onnan. A többi ember a házigazda csapattársa/osztálytársa. Nem tudom, hogy hogyan kezdjem el az ismerkedést, mert az én koromban szerintem már ciki az, hogyha megkérdezzük pl mi a kedvenc filmje stb.

Inni is fogunk ott. A szüleim azt mondták, hogy mértékkel, csak az a baj, hogy korábban még nem nagyon ittam, ezért nem tudom, hogy azt hogyan is kellene. Tudom, hogy ez most furán hangzik, de ez az igazság. Soha sem ihattam egy bohárral többet és én attól tartok, hogy ott lesz ilyen ivás játék és félek, hogy ebből rossz dolog is kisülhet. De ki nem szeretnék nagyon állni.

Kérlek segítsetek nekem! Nyitott vagyok bármilyen válaszra is.

16/l

2023. dec. 31. 09:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
Kedves kérdezőt már biztos egy csapat kis fiú próbálta mostanra le tapizni. Lányként nem kell tenned semmit csak létezni a fiuk nyomulni fognak.
2023. dec. 31. 19:15
 12/12 anonim válasza:

11. Ha jól néz ki...

Kérdező, mi újság milyen volt a parti?

2024. jan. 2. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!