Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Első szilvesztei buli barátokk...

Első szilvesztei buli barátokkal. Hogyan ismerkedjek? És mennyit igyak, hogy ne tűnjek lúzernek?

Figyelt kérdés

Az egyik volt osztálytársam egy szilveszteri bulit szervezett, ahova engem is meghívott. Ez mind nagyon szép és jó, csak az a baj, hogy kb. 3 embert fogok ismerni onnan. A többi ember a házigazda csapattársa/osztálytársa. Nem tudom, hogy hogyan kezdjem el az ismerkedést, mert az én koromban szerintem már ciki az, hogyha megkérdezzük pl mi a kedvenc filmje stb.

Inni is fogunk ott. A szüleim azt mondták, hogy mértékkel, csak az a baj, hogy korábban még nem nagyon ittam, ezért nem tudom, hogy azt hogyan is kellene. Tudom, hogy ez most furán hangzik, de ez az igazság. Soha sem ihattam egy bohárral többet és én attól tartok, hogy ott lesz ilyen ivás játék és félek, hogy ebből rossz dolog is kisülhet. De ki nem szeretnék nagyon állni.

Kérlek segítsetek nekem! Nyitott vagyok bármilyen válaszra is.

16/l

2023. dec. 31. 09:55
1 2
 1/12 anonim válasza:
Ha szűz vagy, jövőre biztosan nem leszel az ;)
2023. dec. 31. 09:57
 2/12 anonim válasza:

Alkoholt NE!!!

Vigyázz magadra "kicsi lány"!!! Könnyen elindulhatsz a függőség útján és lejtőre kerülhet az életed!!!

Inkább ALKOHOLMENTES(!) italt igyál!!! (Nem, nem lúzerség az, ha valaki józan akar maradni.) Ez csak mostanság divat, ilyen túlzott "menőzés"!

Kérlek, ne okozz a szüleidnek nagyobb bánatot, vagy bármilyen erkölcsi veszteséget! Ráérsz bőven 45 vagy 50 éves korod körül "kidőlni", ha addig nem jönnek be a számításaid! Esetleg még kásőbb...

2023. dec. 31. 10:11
 3/12 anonim válasza:
Igyál egy pohárral és várj egy negyed órát. Ha úgy érzed, pont jól vagy már, ne igyál többet, könnyű átesni a rossz oldalra. Ha többet iszol, folyamatosan fogyassz vizet is. Lúzernek akkor tűnsz ha gusztustalanul szétcsapod magad. Majd mesélj, hogy milyen volt. Boldog Újévet.
2023. dec. 31. 10:13
 4/12 anonim válasza:

Ihatsz de a lenyeg h lassan igyal, meg lehetoleg ne tomenyet. Meg igyal vizet kozben, egyel is.

Konnyen tulbecsuli az ember mennyi alkoholt tud meginni.

Ismerkedest se izguld tul, ha az erdekel mi a masik kedvenc filmeje azt is megkerdezheted...

2023. dec. 31. 10:15
 5/12 anonim válasza:

Ugyan én nem tudom, milyenek a mostani fiatalok, de mikor én voltam ennyi, nem volt ciki nem sokat inni. Plusz fiatalok voltunk, nem volt sok pénzünk, 18 alatt meg csak csenni lehetett alkoholt, így a piát bekeverve ittuk. Gondolok itt egy 2 literes fantára, vodkàval:D

Nem gondolom, hogy töményezni fogtok ennyi idősen, szerintem lesz tömény, amit mindenki kedvére bekeverhet üdítővel. Na te ilyenkor csinálhatod magadnak úgy az italt, hogy csak kevés alkoholt keversz bele. Így több pohárral tudsz majd inni az este folyamán. Ha borok lesznek, azt is fel lehet és szokták is higítani vízzel (=fröccs), szóval szerintem jó eséllyel be tudod magadnak állítani, milyen erős legyen az italod:) Anno mikor mi játszottunk valami italos játékot, ihatott mindenki a sajàt poharából. Arra meg talán lesz lehetőséged, hogy kicsit lightosabb italt önts magadnak. Én kb mindig meg tudtam oldani.

Amire figyelni kell: nem szabad össze-vissza inni különböző fajtájú alkoholokat (pl először sörözöl, majd egy kis jager, aztán vörösbor stb). Ennek az az oka, hogy igen könnyen rosszul lehet tőle az ember, plusz hamarabb be tud ütni a részegség. Érdemes vizet is inni az este folyamán, mivel segít a józanság megtartásában, a dehidratáció elkerülésében és a másnaposságon is. Ne éhgyomorra igyál és ha a bulin is csipegetsz valamit, segít 'felszívni' az alkoholt. Az utolsó pedig az, hogy sokszor nem érzed rögtön az ital után, hogy úgymond hatott. Várni kell kicsit. Emiatt ahogy előttem is mondták, könnyú túlinni magad, ha nem vársz kicsit az italok között

Egyébként meg szerintem 3 pohár bármilyen felhivított italt biztosan megihatsz, nem lesz bajod. Utána meg óvatosan

Ha bármikor rosszul érzed magad vagy úgy érzed neked elég volt ennyi, merj nemet mondani. Ne rontsd el a saját estéd, egy ponton túl mindegy ki mit gondoljon is rólad

Jó szórakozást!:)

2023. dec. 31. 10:38
 6/12 anonim válasza:

Lány vagy, szóval az ismerkedésen nem kell aggódnod, neked semmit nem kell tenni érte.

“És mennyit igyak, hogy ne tűnjek lúzernek?”

Keveset, mert rohadt ciki, ha valaki a saját hányásában fetreng, miközben a többiek liveolják instán. Na meg a legnagyobb lúzerség, ha matt részegen fekszel valahol és azt sem tudod éppen melyik fiú ment át rajtad.

2023. dec. 31. 11:20
 7/12 anonim válasza:
Ne igyál erőset és egyél mellé sokat
2023. dec. 31. 11:22
 8/12 anonim válasza:
#1 Fú, de proli volt ez a megszólalásod. Idáig érzem a rántott tömlőssajt szagát. Ne magadból indulj ki! Lehet, hogy téged egy pohár bor után az fektet meg aki akar, akár fiú vagy akár lány, de képzeld, nem mindenki dobja szét a lábát, ha iszik és nem is mindenkinek állatokból áll a baráti köre, akik rávetik magukat minden részeg lányra, mert máshogy nem tudnak nőt szerezni maguknak.
2023. dec. 31. 12:32
 9/12 anonim válasza:
Csak nagyaon keveset igyál. És ne hagyd hogy részegre itassanak, mert akkor mindenki meg fog dugni ma este.
2023. dec. 31. 12:32
 10/12 anonim válasza:
házibulikban általában mindig megdugnak valakit. mindenki annyit igyon, amennyi jólesik neki. nálunk nem volt olyan,hogy erőltették, meg csesztették a másikat. mindenki annyit ivott, amennyit akart, de mondjuk a mi társaságunkban mindenki ivott rendesen.
2023. dec. 31. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!