Szeretnél megismerni?
Figyelt kérdés
28 éves Férfi vagyok 172 cm 64 Kg kék szemek a hajam színe világosbarna. Őszinte figyelmes Kezdetben kicsit visszahúzódó vagyok, de ha megismerjük egymást, akkor feloldódom, eléggé tapasztalatlan vagyok, ami a szerelmet illeti, eddig még nem volt Barátnőm. A Családom rossz anyagi háttere és élet körülményei miatt, nem szívesen ismerkedtem Lányokkal Az Iskola után Egyetem helyett Elmentem dolgozni, hogy ezeken a körülményeken javítsak. Ezt egy kicsit mindig is bántam, mert vágytam az egyetemi életre és szerettem volna ismerkedni.
Ha szeretnél megismerni vagy csak beszélgetni írj nyugodtan.
2023. dec. 22. 10:59
11/14 anonim válasza:
Az mit takar, hogy sportos testalkat?
2023. dec. 22. 16:26
12/14 anonim válasza:
Nem minden egyetemi képzés mellett van lehetőség dolgozni. Barátom próbálkozott munkával. Minden nap van két órája, és a környékükön enyhe túlzással vagy fél állást válalsz(ami már nem fér be neki hiszen rengeteget kell tanulnia) vagy semmit. A diákmunkával foglalkozó cégek, mint melódiák és társai meg csak olyan napokon adnak valami munkát, mikor órája van. Mekinél, és társainál majdnem ugyan az a helyzet - már ha nem mondják azt, hogy bocsi van elég emberünk
2023. dec. 23. 09:36
13/14 A kérdező kommentje:
Én Külföldön dolgozom ott elég nehéz lett volna munka mellett tanulni és még most is gondolkodom rajta,hogy
Elmenjek-e tanulni.
2023. dec. 23. 12:06
14/14 anonim válasza:
ahelyett hogy kapálnátok
2023. dec. 23. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!